Rejse i 7 måned?

Hej Hej.. Mine forældre har inviteret min kæreste og jeg til Mallorca 2 mdr før termin. Er bare i tvivl om jeg vil kunne holde det ud? Eller om man er for stor der? Og må man overhovedet flyve der?

09-02-2015
Tyllemor
Tyllemor

Man kan eventuelt tage en mindre ferie i Danmark, hvor man besøger nogle af de dejlige danske byer, som man normalt ikke plejer at opleve. Det er nok ikke så stressende for kroppen, når man er så langt i graviditeten. Så kan man mere tage det i eget tempo. Se eksempelvis denne liste: https://rejsefacts.dk/danmark/attraktioner/ . Der er rigtig mange skønne steder i Danmark, og der er et væld af seværdigheder og attraktioner, som man kan opleve (også når man er gravid).

Det kunne eksempelvis være 3 dage i København, en enkelt overnatning i Odense og 2 dage i Aarhus. Så får man hvert fald set og oplevet det meste på en lille uge. Og der er virkelig også mange fede restauranter og caféer i de nævnte byer.

23-07-2021
Baune88
Baune88

Jeg synes at en flyvetur på 1,5time til Budapest var hård da jeg var i uge 30. Jeg havde ofte lidt plukveer hvis jeg stod eller sad for længe. Og mave fyldte så meget at jeg næsten ikke kunne klappe bordet i flyveren ned. 😳 Jeg havde også virkelig stor mave 😄
Men bare ferietempoet er derefter var det alletiders med en ferie selv om jeg var gravid ☺️

17-02-2015
MiaGM
MiaGM

Ja tror også vi gør det, så får vi lige en sidste ferie med afslapning inden det går løs:) tak for råd alle sammen, dejligt at høre nogle forskellige meninger :)

12-02-2015
Tyllemor
Tyllemor

Det kommer også an på hvordan du har det.... Ikke for at skræmme dig, men jeg fødte 4 uger før termin, og jeg havde ingen gener indtil da....

12-02-2015
happiness
happiness

Var bare bekymret over om baby kunne holde til flyturen og varmen ? Har haft det fint indtil videre i min graviditet. Planen med ferien er bare afslapning på stranden, så tænker det vel ikke kan være så slemt under en parasol ? :)

10-02-2015
Tyllemor
Tyllemor

Jeg var i Canada i to uger og vandrede osv. da jeg var 25 uger henne, hvilket ikke var mere hårdt end vanligt. Synes dog flyveturen var ekstra lang og havde sørget for et par gode støttestrømper inden! Husk desuden at tjekke ved dit forsikringsselskab, om de dækker hvis der skulle ske noget ift. graviditeten under rejsen. De har som regel også en spærregrænse med den slags og den kan godt være anderledes end flyselskabets grænse for hvad de accepterer!

10-02-2015
JessenMN
JessenMN

De fleste flyselskaber vil ikke flyve med gravide i uge +32 så vidt jeg ved

10-02-2015
230893
230893

Jeg havde en helt fantastisk rejse to mdr før termin for 8 år siden.. Havde støttestrømper til flyveren. Lå og dasede i solen ikke mange gå ture men nogle udflugter hvor man blev kørt rundt.. Da vi skulle hjem ville de ikke lade mig rejse fra landet, blev holdt tilbage i lufthavnene for de mente at jeg var for langt henne.. Panik panik men efter snak med guide og chefen for flyet fik jeg lov.. Så pas på du ikke overstiger flyets guidelines for gravide for det var ikke helt sjovt at stå så længe og diskutere.. Og husk din vandrejournal😊

09-02-2015
MumFor4
MumFor4

Er ret sikker på at du kan finde flyselskabets retningslinjer omkring graviditet på deres hjemme(: jeg ved at der er nogen der siger at de ikke vil have gravide med, når de er 32+0. Og derudover skal man vidst have noget ekstra rejseforsikring? Men derudover, så ved jeg ikke hvordan din graviditet har været, men selvom det forhåbentligt har været god, så ville jeg nok anbefale dig at blive hjemme. Tænker sådan om det måske er for varmt dernede for dig og du så måske bare ender med at kede dig, og om det at skulle ud og se på ting i løbet af dagen, måske bliver for hårdt?

09-02-2015
Babysig
Babysig
nyfødt baby
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...