Er navnet for specielt?

Hej alle på libero! Jeg har termin om 6 uger, og venter en lille dreng. Hold da op hvor er det svært at finde et navn!! 😩 det skal helst ikke være for almindeligt og jeg vil gerne have han skal have et lidt udlandsk navn både min kæreste og jeg har rødder fra udlandet 😊 men lige meget hvilket navn jeg finder, så kan min kæreste hurtig finde et øgenavn til det navn, og han er bange for vores søn vil blive drillet i skolen. Nu har jeg så fundet navnet Rian, men jeg kan ikke helt finde ud af om det for specialt her i dk, det skal jo være til at udtale. Hvad synes i om navnet Rian, er det for specielt til her i lille dk?

22-02-2015
MommyA
MommyA
Barn på 1 år og 11 måneder

Rian er da fint! Og drillerier vil der altid være uanset hvad man ender med at hedde. Og hvad så? Hvis i er enige og det passer til ham, så giv den gas! 😃

27-02-2015
MunkaPi
MunkaPi

Altså jeg er pære dansk og jeg syntes Rian er et sødt navn:) også til lille Danmark 😃

26-02-2015
Mor88
Mor88

Helt enig med de andre. Vælg det navn i bedst kan lide og tænk ikke på hvad andre syntes og siger. Jeg kender også til det at blive mobbet med mit navn, men det var ikke mit fornavn men mellemnavet og efternavnet jeg har. Det var mega træls ja men jeg er glad og stolt af mine navne og ved at der er en grund til at jeg hedder det jeg gør. Jeg syntes personligt at Rian er et rigtig flot navn og i skal kalde ham hvad i vil, for det er en stor del af jeres kærlighed til ham at i tænker og finder et navn

26-02-2015
harboe89
harboe89

Tak for svar alle sammen! :) nu er jeg mere rolig når jeg skal vælge navn, for hold da op det har fyldt meget, det med mobningen( fra min kærestes side)! Jo mere jeg siger navnet Rian for mig, jo mere vild bliver jeg med det :D

23-02-2015
MommyA
MommyA

Hvis børn gerne vil drille, så skal de nok finde på noget at drille med. Jeg hører faktisk fra mange pædagoger og lærere (dem er der en del af i min vennekreds), at det balndt børn ikke er så "in" at drille med hinandens navne mere. Jeg tror det har noget at gøre med, at der er så mange specielle navne blandt børn i dag, så det ikke længere er noget de tænker så meget over. Og det barn der vælger at drille med et navn skal passe på, for du kan være sikker på at man kan finde på et øgenavn til dem også (ikke at jeg opfrodrer til mobning!). Kald dit barn det du har lyst til og hæng dig ikke så meget i hvad navnet i værste fald rimer på, for så får jeres barn aldrig et navn. - Jeg synes i øvrigt at Rian er pænt og kan både forestille mig en sød lille dreng med navnet, såvel som en voksen mand ;-)

23-02-2015
MartiNic
MartiNic

Sille - det udtaler bare som Brian uden B 😊 vil helst ikke skrive det her da jeg gerne vil være en smule anonym.

22-02-2015
MommyA
MommyA

Rian er dog arabisk, og betyder klog/brilliant. Elsker navne med betydning 😊

22-02-2015
MommyA
MommyA

Vi er begge fra Kosova 😊

22-02-2015
MommyA
MommyA

Jeg synes også Rian er rigtig sødt, men synes det syndt at give ham et navn som er så specielt at det ikke kan udtales. Synes simpelthen det er så svært med de drenge navne, vi er simpelthen så blanke! Og tiden går så hurtigt, han kommer jo snart!

22-02-2015
MommyA
MommyA

Jessicabang - det er det jeg siger til min kæreste, at børn kan blive drillet med alle navne hvis det skulle være. Men min kæreste blev selv drillet meget med sit navn , så han skiftede navn til sidst, derfor er han meget bange for at vores søn skal opleve det samme som ham.

22-02-2015
MommyA
MommyA

Tænker lige umiddelbart på Brian.... Min søn har fået i vs med en rean og det gav mig ilden association...

22-02-2015
Omor
Omor

Hej jeg ved ikke om det er for specielt, der er jer der bedst kan afgøre det. De med øgenavne, hvis er barn skal drilles med sit navn så tror jeg på at man uanset hvad barnet hedder kam finde er øgenavn, så glem det og vælg et navn som i kan lide uanset om der kan findes øgenavne til det. Jeg synes navnet er sødt, men det er jo jeres barn, så i skal kunne lide det.

22-02-2015
JessicaBang
JessicaBang
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...