Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Malke ud

Overvejer at malke ud til sygehuset, da jeg efter de andre fødsler har haft mælk til mindst to børn. Er der nogle der har erfaring med det.

24-02-2015
Jschou
Jschou

Jeg malkede ud om natten også. Blev en vane så tænkte ikke så meget over det. Men bevares det var da hårdt ift manglende søvn.

09-03-2015
MorN
MorN

I livols almindelige vitaminpille hver de puttet ekstra fol syre i, så jeg tager den i stedet..... Og supplerer op med jern....

09-03-2015
happiness
happiness

Jeg skal leverer til Skejby. Tror det bliver træls med køreturen, da det tager 1 1/2 time hver vej. Men har også været træt af alt det overskydende mælk, som gør at jeg heletiden tjekker om jeg nu holder tør.
Men tænker på, om det er meget hårdt, og hvor tit i døgnet jeg skal malke ud. Vil syntes det er lidt øv, hvis jeg skal malke ud om natten, da jeg plejer at amme i sengen.

08-03-2015
Jschou
Jschou

Ja, det er kun Skejby og Hvidovre som modtager mælk. Så leverer de til hele landets neonatalafdelinger. Hvidovre henter mælk overalt på Sjælland/Lolland/Falster. Har hørt at man på Skejby selv skal komme med mælken til dem.

25-02-2015
MorN
MorN

Det er noget med at det kun er bestemte hospitaler der tager imod mælken.... (Det har jeg hørt, ved ikke om det er rigtigt)

25-02-2015
happiness
happiness

Jeg leverede mælk til Hvidovre sygehus i 8 mdr. Det var hårdt arbejde, men synes det var så godt et formål at jeg bare blev ved og ved. De manglede meget på det tidspunkt. Normalt får man ellers kun lov i to mdr. Hvad tænker du specielt på at du mangler svar på??

24-02-2015
MorN
MorN
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...