Prop mæt efter ikke meget mad?

Er det kun mig der pt har det sådan .. Bliver enormt udspilet hvis jeg spiser som jeg plejer. Og det er meget lidt jeg skal spise før jeg føler mig enormt over mæt og utilpas. Jeg er kun 6+1

06-03-2015
Rehhoff Jensen
Rehhoff Jensen

Det var da så lidt😊 jo først jern fra 10. uge.

07-03-2015
MorLise85
MorLise85

Tak for dit svar.. det er det fantatiske ved den side her inde, at man kan sparre med hinanden på den måde..

Men lytter til min krop og mæthed så jeg ikke ligger med ondt i maven hver aften ( det er der ikke noget ved) og så gør det heller ikke noget og smide lidt kg inden det for alvor tager til med graviditeten;)

 

Jeg tager gravitamin nu og det er først i uge 10 jeg skal starte på gravid jern ikke?

Mange tak og hjertelig tillykke til dig også;)

 

Kh Rehhoff Jensen

07-03-2015
Rehhoff Jensen
Rehhoff Jensen

I begge mine graviditeter har jeg oplevet nedsat appetit og kvalme, hvorfor jeg har indtaget væsentlig mindre portioner end normalt. Ca. fra omkring uge 20 begge gange, har kvalmen sluppet, og jeg blev i stand til at spise lidt større portioner, men spiser stadig ikke så store portioner, som jeg kunne før jeg blev gravid med vores første. Hun er nu 3 år. Men det handler nok snarere om, at jeg nu har vænnet mig til at spise mindre, og det gjorde for mit vedkommende ikke noget, da jeg trængte til at smide nogle kilo :)

Spis hvad du har lyst til, og i de portioner du kan overkomme, dit barn skal nok få den næring, det har brug for. Og husk at tage dine graviditetsvitaminer :-)
Og rigtig stort tillykke med graviditeten!

KH fra MorLise85

07-03-2015
MorLise85
MorLise85
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...