Hjælp mig!! (potte)

Hej alle sammen   Håber nogen kan hjælpe. Min søn er ved at øve potte har han gjort i snart i 6 mdr. Han er 2 år. Han har været god til at gå på potten. Men nu han holder sig og vil ikke tisse på potten. Når han kommer hjem fra dagpejen kan jeg godt finde på at tag bleen af så han ikke har noget på (altså enden bar numse eller også med bukser på.) Men selvom vi spørger om han skal tisse siger han nej og hvis jeg prøver at sætte ham på potten skriger han. Men så snart han kommer i karbad tisser han med det samme selvom jeg lige har prøvet potten eller wc. Gode råd søges. Bliver noget frustreret over han tisser i badet på trods for jeg har prøvet potte/wc lige enden.

09-03-2015
putte87
putte87

Tak for svar. Jeg har gået et skridt tilbage, og lader potte være potte også har han bare ble på.

Men han får dog stadig lov til at rende rundt uden ble bare ikke i længere tid. ;)

Også må vi se om det vender nu når det snart bliver sommer så kan vi prøve igen ;)

14-03-2015
putte87
putte87

Tænker at det værste man kan gøre, er at sætte dem på potten, hvis de har sagt nej... Her snakkede jeg blot med pigen på to, og så kom det langsomt af sig selv. Jo mere man presser på, jo sværere bliver det for alle.. Held og lykke med det

11-03-2015
bonnieogmads
bonnieogmads

Giv tid, han er ikke særlig gammel. Ville nok fjerne alt pres på ham og kun tage bleen af ham ( løbe med bar numse) når han selv beder om det. Husk at tilbyde potte etc men accepter han ikke vil. Yderligere hvad så med brusebad før karbad så kan han tisse inden og derefter komme i tisfri bad. Sidst men ik mindst, så husk at tis er rent når det kommer ud, derfor sker der intet ved at det kommer i badevandet. Bare skyl ham til sidst. O var ca 2 år da han viste interesse for toilet etc og smed først bleen som 4 årig. Tro mug 2 lange år, men glæder mig over at jeg ikke tvang ham. Bekræftes i at valget var godt i og med at han ikke er tør om natten endnu og ikke viser tegn på det.

09-03-2015
Omor
Omor
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...