Videre uddannelse efter barsel???

Jeg skal snart tage en noget stor beslutning her i mit liv.  Min største drøm i verdenen er at blive jordemoder, og hvis jeg ikke kan blive det må jeg nøjes med valg nr. 2 pædagog.  Lige nu er jeg på barsel fra min SSA uddannelse, men efter jeg begyndte på den synes jeg ikke jeg kan bruge den til noget som helst, jeg synes simpelthen ikke vi lærer noget og det vi nu engang får lært er der noget uenighed om lærene imellem hvorvidt det er rigtigt eller forkert.  Derfor havde jeg egentlig besluttet mig for at sige op efter min barsel men....!  For at blive kvalifeseret til jordemoderen skal jeg enten have en 2 årig HF med nogle bestemte fag eller også skal jeg fuldføre SSA uddannelsen og bruge lidt tid ved siden af til at læse nogle enkeltfag op.    Nu er jeg bare så i tvivl for det er jo dumt at hoppe fra hvis man gerne vil videre, men omvendt er SSA uddannelsen jo ikke en garanti for at komme ind på hverken JM eller Pædagog uddannelsen og med det jeg lærer har jeg ikke lyst til at tage det ansvar der forventes af en SSA'er. Jeg har talt med uddannelses stedet og min arbejdsgiver om mit syn på indlæringen på skolen såvel som praktikken, og der er ingen udsigt til ændring på det område..    Jeg er virkelig i tvivl om hvad jeg bør gøre? Nogle som kender til det eller har nogle råd?

17-03-2015
230893
230893

Jeg tænker at gør du det 100% med HF, så er du bedre stillet med et højt karakter gennemsnit. Jeg er træt af at have brugt 7 år på at arbejde som sygeplejerske - men heldigvis er jeg nu i gang med en universitets uddannelse😄👍 held og lykke og gå efter drømmen 👊😎

23-03-2015
bonnieogmads
bonnieogmads

Jeg har selv stået i en lignede situation som dig - jeg vil også være pædagog eller lærer. Og jeg gik på SSH, da jeg fandt ud af at jeg var gravid. Jeg havde været der ca 3-4 måneder, og valgte at stoppe, da de ikke ville sygemelde mig for den svære kvalme jeg havde. (Gad egentlig heller ikke SSH - men fik afvide at man kunne komme den vej til pædagog). Jeg gik hjemme et par måneder og kvalmen forsvandt - og jeg startede HF enkeltfag i januar. Det er jeg så glad for at jeg gjorde - for de har været så large med hensyn til graviditeten, og der er ingen problemer med at fortsætte, hvor jeg slipper til sommer 😄 så mit råd - do it 😉

21-03-2015
Jup88
Jup88
Graviditetsuge 31

Jeg har de først 4 måneder af uddannelsen og mangler 16 måneder.

21-03-2015
230893
230893

Vil råde dig til at følge din drøm. Jeg blev færdig som SSA og arbejde indenfor faget i et år inden jeg gik på barsel. Efter min barsel havde jeg det lige som dig synes ik det er mig det her SSA så jeg er startede på HF enkelt fag for at komme ind på lære uddannelsen til næste år. Drop ud hvis du lige var startet før barsel gør det færdigt hvis du ik mangler så meget.

18-03-2015
Mera2708
Mera2708

Altså, jeg tog en 2 årig hf fordi jeg ville ind på pædagog seminariet, er uddannet frisør normalt, men jeg vil gerne være sammen med børn! Jeg er færdig til sommer og er gravid nu ( termin slut okt) tænkte om du ikke kunne tage enkelt fag i hf?' Så du ikke har en 2 årig, men bare har de fag du skal bruge for at komme ind på uddannelsen?!

18-03-2015
Mor88
Mor88

Hvorlænge har du tilbage af din uddannelse? Hvis du næsten lige er startet, lyder det fornuftigt at skifte til en HF. Hvis du derimod har kort tid tilbage, ville jeg nok fortsætte for at få papiret på en endt uddannelse fremfor ikke at have opnået (på papiret).

17-03-2015
MorN
MorN
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...