HJÆLP han sover siddende??

Kære mødre .. Min søn på 2 år har igennem et godt stykke tid sovet OPREJST... Han læner sig op a hvad han nu kan få til at fungere som ryglæn i sin seng, om det er dynen han har fået krøllet sammen eller bare et af siderne på tremmesengen.. Hver gang jeg ligger ham ned, går der 30 sek. så sidder ham oprejst og sover igen? Jeg har søgt over alt på nettet men intet giver mig svar?? Har nogle erfaring med dette scenarie?

11-04-2015
EbruB
EbruB

Dejligt i endelig fik svar og løst problemet

03-10-2015
forældresnak14
forældresnak14

Så er der svar på d hele - min søn blev igår opereret for mandler og polypper - da de var meget store og forhindrede ham i at trække vejret og dermed i stå en ordentlig søvn..

16-06-2015
EbruB
EbruB

Måske (uden jeg har set ham), kan det være polyppper eller hans mandler? Trækker han altid vejret igennem munden, kan det være et tegn på at han ikke kan trække vejret optimalt igennem næsen..

11-04-2015
Madelsker
Madelsker

Han har altid været rigtig dårlig til at sove.. Så før han begyndte på den her stilling, havde jeg ham Tit forbi øre næse hals lægen for at få tjekket ham, men hver gang sagde hun a hans øre så fine nok ud.. Og a d nok bare var fordi han måske sku t a ha sig en virus... Den virus har vi ventet på i 2 år nu:-) jeg har altid haft en ude om at hans vejrtrækningen måske godt kan være besværet en smule, men hvordan skulle jeg kunne vide mig sikker på det? Lægen nævner jo bare virusen, men får ikke rigtig kigget i næsen eller hva der nu ska kigges på/i.. Han er det type barn som kan have 40 i feber og så stadig løve rundt og være energisk og glad, derfor har lægerne også haft svært v a tyde ham når jeg har været inde m noget m ham, men så har jeg kunnet træde til fordi jeg netop kender ham.. Men lige på d her område er også jeg helt lost.. For han virker de fleste dage som et barn som godt ku ha sovet en time eller to mere... I weekenderne kan jeg få ham t a sove lidt længere ved at ha ham sovende i vognen, som jeg så kører en tur m hver gang han vågner, så han får sovet lidt mere.. D hjælper på ham synes jeg, han ser i hvert fald friskere ud når det er..

11-04-2015
EbruB
EbruB
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...