Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Hun er ked af det

Her til aften tog det så 2,5 time at få vores datter til sove..! Vi kN ikke få hende til at sove i hendes seng på hendes værelse for der skriger hun og er ked af det, så snart vi går og hun mærker det med det samme, så her til aften prøvede vi at ligge hende på en madras i stuen, og det var det samme.. Pg efter de to timer kom hun så op til os i sofaen og så sov hun med det samme, for så kunne hun mærke os.. Nogen ideer hvad der sker??..

26-04-2015
maria90
maria90

det kan sagtens være en reaktion på de ting alligevel 😊

27-04-2015
happiness
happiness

Ja hun er blevet storesøster og vi er flyttet to gange.. Men flytningerne har ikke været stressende og vi har passet meget på med ikke at lave om på noget udover at jeg self. Skal amme en gang i mellem.. Men det er hun også med til.. Eller dvs. Du ved hun sidder ved siden af og snakket og nusser babys hovede og finger.. Jeg tænker om man kan ligge billeder ind her, for har fået en folder fra min dagplejemor om søvn, og den er rigtig inspirerende.. Hvis nogen vil læse den, kan jeg sende billede til jer via mail evt.

27-04-2015
maria90
maria90

er der sket noget markant inden for de sidste 6 mdr? (eller det sidste år måske?)

27-04-2015
happiness
happiness

Vores er lige blevet 2 år her i januar.. Syntes også det er frustrerende! For hvad kan man lige gøre.. Lukke døren, og ignorere dem.. Det kan jeg ikke få mig selv til.. Tænk hvis det er angst eller bare gennerelt utryghed for barnet at sove uden mor og far.. Det er bare så mærkeligt her, for hun har godt kunne sove alene før det er også først startet her for 14-dage siden.. :/

26-04-2015
maria90
maria90

Det er det samme her. Min datter på 2 år og 8 måneder vil slet ikke sove. Hverken middag eller aften. Her græder hun ikke. Det gjorde hun den første måned, nu der griner hun og løber rundt HVER gang man putter hende. Det er SÅ frustrerende. Og det tager minimum 2 timer at putte. Uanset hvad tid det er, eller hvor træt hun er.

Har desværre ingen gode råd til dig, ville bare sige at du ikke er alene :)

26-04-2015
zlud22
zlud22

Hvor gammel er hun? Vi har det samme problem om aftenen, dog har det kun stået på i 14. Dages tid. Vi sidder med hende til hun er helt slap inden vi putter hende, ellers så ligge vi med hende indtil hun sover så tungt at sutten falder ud. Nogle dage skal vi ind og ud af hendes værelse nogle gang, hvornhun lige får lov til at græde inden vi går ind igen, så falder hun hurtigere hen

26-04-2015
JeanettThorn
JeanettThorn

Det skal lige siges ar det har stået sådan på i meget langt tid.. :/ hun siger altid mig ikke sove igen.. Det er det samme til middag når vi ligger hende ud hun skriger og er ked af det..

26-04-2015
maria90
maria90
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...