Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Ammebh ?

Hej . Jeg er nu i uge 33+2, og føler ikke mine bryster er blevet meget større, så mit spørgsmål er så: kan man godt købe ammebher allerede nu ? Læser flere steder at det er en god ide at have disse klar når baby kommer. Men ved jo ik hva str jeg kommer til at skulle bruge vel ?:)

03-05-2015
Joseh
Joseh
Baby på 10 måneder

Mange tak for jeres svar :) jeg venter til den lille er kommet til verden :)

04-05-2015
Joseh
Joseh
Baby på 10 måneder

jeg anbefaler også et nej. der når at ske meget i den tid, så vent. jeg kunne tydelig mærke forskel. du kan måske gøre dig tanker om hvor du kan finde dem:)

04-05-2015
sutteflasken
sutteflasken
Baby på 6 måneder

Jordemoder anbefalede at vente. Jeg kunne sagtens have købt inden, men kunne ikke finde nogen der sad godt. Efter fødslen har jeg købt to som jeg kun bruger til natbrug, i løbet af dagen foretrækker jeg amme-stroptrøjerne fra H&M. Fødte som en måned siden og med en barn på grænsen til kolikbarn har jeg ikke haft tid til at finde en ordentlig BH. Så måske købe en billig BH inden så du har noget, og så vente til at købe en ordentlig en bagefter.

03-05-2015
FruKjær
FruKjær

Hehe okay. Så må man nok vente ☺️ og måske bare bruge en bikini overdel til at starte med 😊

03-05-2015
Joseh
Joseh
Baby på 10 måneder

Jeg vil sige nej. Mine var blevet en bitte smule fyldigere inden jeg fødte, men kunne sagtens stadig være i min bh. Få dage efter jeg havde født eksploderede de og blev Mega store ☺️ jeg havde amme toppe fra H&M og brugte dem de første dage ind til jeg kom ned og kunne prøve bh i den rigtige str. Havde jeg købt en jeg kunne passe inden, så var den for lille efter ☺️

03-05-2015
TineFroberg
TineFroberg
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...