Ammebh ?

Hej . Jeg er nu i uge 33+2, og føler ikke mine bryster er blevet meget større, så mit spørgsmål er så: kan man godt købe ammebher allerede nu ? Læser flere steder at det er en god ide at have disse klar når baby kommer. Men ved jo ik hva str jeg kommer til at skulle bruge vel ?:)

03-05-2015
Joseh
Joseh
Barn på 1 år og 8 måneder

Hejsa

Jeg vil anbefale at købe en nat ammebh, som ikke skal sidde så stramt (fx den fra Mamalisious), så du har en klar til du har født og så købe nogle flere når mælken er løbet til. Du kan læse mine test og anmeldelser af ammebh'er her:
https://www.begynderbaby.dk/babyudstyr/bedste-ammebher/

22-02-2021
Lisbethn
Lisbethn

Mange tak for jeres svar :) jeg venter til den lille er kommet til verden :)

04-05-2015
Joseh
Joseh
Barn på 1 år og 8 måneder

jeg anbefaler også et nej. der når at ske meget i den tid, så vent. jeg kunne tydelig mærke forskel. du kan måske gøre dig tanker om hvor du kan finde dem:)

04-05-2015
sutteflasken
sutteflasken
Baby på 16 måneder

Jordemoder anbefalede at vente. Jeg kunne sagtens have købt inden, men kunne ikke finde nogen der sad godt. Efter fødslen har jeg købt to som jeg kun bruger til natbrug, i løbet af dagen foretrækker jeg amme-stroptrøjerne fra H&M. Fødte som en måned siden og med en barn på grænsen til kolikbarn har jeg ikke haft tid til at finde en ordentlig BH. Så måske købe en billig BH inden så du har noget, og så vente til at købe en ordentlig en bagefter.

03-05-2015
FruKjær
FruKjær

Hehe okay. Så må man nok vente ☺️ og måske bare bruge en bikini overdel til at starte med 😊

03-05-2015
Joseh
Joseh
Barn på 1 år og 8 måneder
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...