Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Træning efter fødsel

Hej. Jeg fødte for to måneds tid siden en dejlig lille pige. Men som første gangs fødende er det, desværre gået meget udover min "muskulatur" som ikke længere er så stram som jeg, og ikke mindst min mand, godt kunne tænke sig. Jeg har hørt at man relativt nemt skulle kunne træne sig stram igen, men bækkenbundskugler, men mit store spørgsmål er, hvilke kugler skal man bruge? Når jeg sidder og leder efter bækkenbundskugler på sådan en side her: http://www.sexnetto.dk/13-baekkenbu​ndskugler er der jo RIGTIG mange forskellige typer.  Hvad kan i anbefale til en nybegynder? Jeg har nemlig hørt historier om nogle, hvor de har fået skader af at bruge bækkenbundskugler. Er det rigtigt? Skal man vælge 1 eller 2 kugler? Hvor meget skal de veje osv.  Jeg er lidt bange for at gå i gang, men samtidig vil jeg meget gerne tilbage på "hesten" hurtigst muligt :-) På forhånd tak for jeres hjælp.

11-05-2015
HenrietteKJ87
HenrietteKJ87

Hej Henriette,

Jeg vil også anbefale dig knibeøvelser. Dog kan dette sagtens gøres kombineret med bækkenbundskugler. Det fungerede i hvert fald rigtig fint i mit tilfælde. :-)
Jeg benyttede mig af sådan et sæt her: https://dreamdirty.dk/forside/delight-mandy-komplet-baekkenbunds-saet
Det var smart, da der var lidt i alle størrelser. Så man kan bygge det op i alle tilfælde.

23-09-2019
LiseRum
LiseRum

Jeg vil også anbefale dig at gå igang med knibeøvelserne. Det er svært men det virker.

Jeg fødte en stor datter og fik en 3. grads bristning. Havde seriøst et gabende hul i ugerne efter (undskyld de grimme billeder på nethinden) men nu 3 mdr efter er jeg snart tilbage hvor jeg var - min mand har ingen klager over manglende stramhed. Og det er takket være knibeøvelserne.

Kom igang med dem! ;)

07-09-2015
KirstenELA
KirstenELA

Jeg vil altså anbefale at du laver bækkenbundsøvelser og knibeøvelser istedet for kugler... Det er vigtigt at du får trænet hele din bækkenbund, så skal du nok blive stram igen...

16-05-2015
Chili46
Chili46

☺️☺️☺️☺️

16-05-2015
Baby1214
Baby1214

Mille378 må jeg spørge om hvad du sagde problemet var til de læge?Jeg har samme problem og synes ikke selv jeg kan få det trænet .Hvilke øvelser lavet du ved fysioterapien ?

11-05-2015
Baby1214
Baby1214

Har aldrig brugt kugler, men har lavet en hulens masse knibeøvelser 👍☺️

11-05-2015
TineFroberg
TineFroberg

Jeg havde samme problem og tale med min læge om det, og kom til en fysioterapeut som hjælp mig med træning. Det var gratis

11-05-2015
Mille378
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...