Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Madpakke ideer til vuggestue og børnehave

Åh vi er kørt totalt død i madpakkerne da vores søn er lidt kræsen og ikke er vild med kød.. Han spiser leverpostej og en sjælden gang i mellem frikadeller.. Tænker at jeg ville prøve en madmuffins men er der nogle der ligger inde med en god opskrift?? Så kom endelig med jeres gode ideer til madkassen 😃👍

17-05-2015
Hoppner
Hoppner

Pølsehorn, yoghurt, kyllingespyd, pastasalater, frugt der er anrettet lidt lækkert. Har selv verdens dejligste bonus, han er bare vanvittigt kræsen med en utrolig lille appetit. Når det er værst giver jeg ham nogen gange en rugbrød med sukkerfri marmelade. De har også nogen forstegte kyllingebryst i forskellige supermarkeder, dem er der ikke meget smag i, men de er ligeså sunde som alt andet kylling :) men håber også der kommer lidt inspiration herinde, for jeg er også kørt helt død ;-)

17-05-2015
vinnerspap
vinnerspap

Her hjemme har vi sådan en muffin bradepande form eller hvad de nu hedder. der putter vi skinke tern/strimler, finthakket løg og stegt bacon i, så hælder jeg en æggeblanding i som består af æg, mælk , mel, salt og peber og så i ovnen. jeg bager tolv af gangen de er stort set væk samme dag. Det er jo det samme som en form for omelet bare i mere børnevenlig udgave :-)

17-05-2015
Louise1988
Louise1988
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...