Er det så svært og blive gravid ?

Hej dette er mit første besøg. De sidste 4 måneder har jeg og min mand prøvet og prøvet men intet er sket endnu, jeg er 32 år. Og 4 måneder er måske ikke så længe men jeg føler min alder løber fra mig. Det skal lige siges at jeg har børn og det har han også men vi ønsker et fælles 😊. Nå men idag var jeg hos gynækologen og han ku se der lå et æg i venstre side klar til afgang og sagde nok om tre dage ville der være ægløsning??? Jeg er ret forvirret, altså han ku se ægget men var det i æggelederene og lå det der hvor sædsellerne møder ægget og hvornår er det så lige vi skal gøre det for at sædsellerne når og være med på rejsen og alt det der. Jeg fik en tid til på torsdag hvor han sagde noget med at kikke efter ar på livmoderen eller andet??? Ok hvordan gør han så lige det og hvad nu hvis det her æg bliver befrugtet vil hans undersøgelse så måske ødelægge det. Ja mange spørgsmål men jeg er forvirret om han har sat mig igang med fertilitets behandling eller om han regner med jeg nok er gravid om lidt. Undskyld hvis det hele lyder dumt, men han havde ikke tid til mine spørgsmål. Nå men jeg har så også en bagoverbøjet livmoderhals? Skal jeg også ta hensyn til det ? Hilsen en forvirret kvinde der håber på svar.

18-05-2015
Bubu4
Bubu4
Planlægger

Tusind tak for svar 😊 ved godt der går lidt panik i den, men det også fordi vi har haft ubeskyttet sex 9 måneder men kun de sidste 4 måneder vi sådan har prøvet at ramme ægløsning og sådan 😳. Nå men jeg fik lavet den der hsu i torsdag og idag lørdag sidder jeg bare med av av i min livmoderhals helt vildt. Gynækologen sagde at han regnede med at jeg ville blive gravid denne gang fordi han havde skyllet mine æggeledere med saltvand??? Vi har været sammen tirsdag og fredag som han bad os om, men hvordan kan det være at han siger de fleste bliver gravide efter hsu. Ja som i nok kan høre har jeg ikke mange gravide veninder som lige kan sætte sig ind i dette, de prøver heller ikke blive gravide 😊

23-05-2015
Bubu4
Bubu4

Der gik ca 6 måneder, fra jeg droppede p-pillerne til jeg blev gravid. Jeg er i dag 33+3, med en lille dreng. Men det med om livmoderen er bagoverbøjet eller foroverbøjet, skulle ikke rigtig han noget at sige - det sagde de i hvert fald til mig, og min er foroverbøjet.. 😊

21-05-2015
Jup88
Jup88
Baby på 15 måneder

Jeg var selv 30 da jeg blev gravid første gang, og der skete det i første cyklus - men det er blandt sjældenhederne. Vi mistede desværre, men jeg blev gravid igen i 6. cyklus, , hvilket vist er mere normalen. Vil sige at jeg ikke tror at det var uden betydning at jeg stoppede med at 'holde regnskab' ift. hvornår vi havde sex ift. ægløsning osv. Der gik totalt kontrol i den, men den måned jeg slap kontrollen, blev også den måned jeg blev gravid igen :) Så på med tålmodigheden - det er helt normalt at der går op til et år, hvis ikke mere :)

20-05-2015
Kathrinchen84
Kathrinchen84

..... Ok, rimeligt mange spørgsmål...

First: 4 måneder er ikke rat lang tid, og jeg ville tage den med ro, så du ikke sresser din krop unødvendigt.

second: Hvis lægen har set et æg og spår, at du får ægløsning om tre dage, så sidder ægget stadig i æggestokken og er endnu ikke frigivet til æglederen. Sædcellerne kan leve helt op til 5 dage i din krop, så derfor er det en ganske god ide, at have sex op til ægløsningen - og selvfølgelig under. 

Third: Jeg tror bestemt ikke han er i gang ed at indstille dig til fertilitetsbehandling. For mig lyder det som om, du er i udredning for om der er nogle fysiologiske årsager til at du ikke er blevet gravid endnu (og igen 4 mdr er ikke specielt længe at vente!). Og fordi du ikke er i fertilitetsbehandling, så tror jeg absolut ikke, at gynækologen kan gøre noget, som kan forhindre en eventuelt graviditet. Hvis han ved, at det er dit ønske, så er jeg ret sikker på, at han tager alle de forbehold ifbm en undersøgelse, som han overhovedet kan, hvis det skulle kunne forindre en eeventuel graviditet i at sætte sig fast.

Fourth: den bagoverbøjede livmoderhals ved jeg ikke om du skal forholde dig til. Det tror jeg umiddelbart ikke, men det skal du spøørgee gynækologen om. Det er hans speciale :)

Slutteligt: træk vejret HELT ned i maven og slap af..

20-05-2015
MutterGadegård
MutterGadegård
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...