HJÆLP

Hej Alle mødre Vores søn på 8 mdr faldr ned fra puslebordet i Torsdags var til læge med ham med det samme og hun sagde det så "fint" ud men vi self skulle obsavere. Der har ikk eværet opkast eller andet, han har spist og drukket som han plejer og sover formiddag og eftermiddag som han plejer. måske lidt pylret men ikke skreget , har kunne lege med ham og han har grinet osv. og han sover om natten som han plejer. Men bliver ved med at tænke omder er sket noget!!!!!!! men ved jo godt er så var det kommet. nogle gode råd??????

06-06-2015
lille Mette
lille Mette

Enig med Esiulul... De tåler meget de små men forstår godt din bekymring. Min søn lavede et pludselig drej selvom jeg stod ved puslebordet med en hånd på ham men nåede at få 'grebet' ham, han vendte sig og var ved at ryge udover men nårde lige st afværge det. Og jeg var også rystet bagefter selvom han ik røg ned eller kom noget Til overhovedet. Tror man selv blir mere forskrækket end de gør. I løbet af et par dage har forskrækkelsen lagt sig og du vil være mere rolig. Varme tanker til dig 💖😍☺️

08-06-2015
nullehaj
nullehaj

Min sundhedsplejerske sagde til mig - at der er en grund til de lavet af gummi i starten, de er skabt til at slå sig! Og næsten alle prøver noget lignende så du må hverken bebrejde dig selv eller dø af bekymring, du har gjort alt du kunne så op med humøret og nyd din dreng! :-)

06-06-2015
Esiulul
Esiulul
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...