Mandler og polypper

Hej alle sammen. Min bandit på 2,5 år skal ha opereret mandlerne og polypperne væk.. Jeg har hørt mange skræmmehistorier og vil nu høre jer herinde om nogle af jer har prøvet det samme, og hvis ja, hvad jeres erfaringer har været? :) tak:)

07-06-2015
EbruB
EbruB

Vores datter har fået fjernet polypper for to dage siden, og det er gået over al forventning. Det var hårdt af se hende blive lagt i narkose, og svært da hun vågnede. Men hun har taget det super fint. Ift mandlerne, hvorfor vil de fjerne dem samtidig med polypperne? Vores læge sagde at vores datter har MEGET store mandler, men han ville ikke tage dem i første omgang, da han forhåbentlig kunne nøjes med polypperne. Polypperne er nemlig et langt mindre indgreb. Fjernelse af mandler gør man helst først efter 4 år, idet de ligger så tæt på en blodåre, som kan briste under helingsprocessen og dette er meget farligt for små børn, da de har meget lidt blod i kroppen. I stedet kan man lave en reduktion af mandlerne hvilket er et langt mindre farligt indgreb. Til gengæld er det kun meget få steder som foretager denne type operationer. Men hvis jeg var dig, ville jeg helt sikkert undersøge muligheden for dette, fremfor en fjernelse. Min veninde har arbejdet på en børneafdeling og hun fortalte at der igennem de ca. 5 år hun arbejdede der, var hele to børn som døde efter at havde fået fjernet mandler, fordi såret var sprunget op. Så det er bestemt ikke noget at spøge med.

09-07-2015
MorN
MorN

Det er selvfølgelig ikke nogen rar oplevelse men hellere nu end senere. Jeg fik gjort det som 15 årig - og det var bestemt ikke rart. Sørg for at have is hjemme og så god bedring! :)

08-06-2015
Esiulul
Esiulul

Ja det er netop d jeg er bange for - mandlerne:( det var dem jeg tænkte ville skabe mest ballade?

07-06-2015
EbruB
EbruB
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...