Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Mærkelige signaler

Hej :-) Min kæreste (25) og jeg (24) forsøger at blive gravide. Det har været planlagt længe, da det i lang tid har været et stort ønske, men det også skulle passe ind med studie og job. Men siden jeg stoppede på mine p-piller har min krop sendt signaler, som jeg simpelthen ikke kan forstå! Jeg stoppede mine p-piller i februar, og har faktisk haft en utrolig regelmæssig menstruation siden. Dog har jeg haft enormt ømme bryster, fået uren hud, og de sidste fire dage har jeg haft kvalme. Jeg har taget to tests, som begge var negative. En i sidste måned og en i denne måned. Jeg havde min menstruation i sidste måned, og tænkte derfor ikke videre over det, men efter kvalmen er kommet, er jeg simpelthen blevet så forvirret. Jeg har også haft hævede brystkirtler, som jeg har læst mig frem til typisk skyldes graviditet. I følge min veninde, som er ved at uddanne sig til jordmoder, så kan jeg være "psykisk gravid". Jeg synes simpelthen det er så skørt, men må indrømme at jeg tænker meget over at vi prøver at blive gravide. Derfor ville jeg høre, om der var nogle herinde der havde erfaringer med dette?

14-06-2015
mussie91
mussie91
Baby på 6 måneder

Men havde du også menstruation? Det er det der undre mig så meget :-) Men umiddelbart tænker jeg at tage en test igen om et par dage.

14-06-2015
mussie91
mussie91
Baby på 6 måneder

Jeg tog 3 negative test fordi jeg havde alle symptomerne ligesom dig.. Nr 4 var positiv. Og jeg havde mærket rigtigt, det havde bare været for tidligt til at der havde været nok hcg hormon :)

14-06-2015
Mimmuz25
Mimmuz25
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...