Er der noget hun ikke kan tåle?

Hej med Jer - min datter på 1,5 år har ca tre lortebleer om dagen og den ene er som regel noget værre splat, som ryger udenfor - nogle har nævnt det kunne være mælkeallergi, men måske er det helt normalt? Vil meget gerne høre om nogle erfaringer i samme aldersgruppe. Hun er aldrig rød eller generet af det på anden vis, det er også derfor jeg ikke har gjort så meget. Vuggestuen siger heller intet ...

02-07-2015
Esiulul
Esiulul

Vores datter på 4 et halvt år, startede med det tynd mave da hun var omkring 1 et halvt år, efter besøg hos lægen og alt noteret hvad det blev spist fandt vi selv frem til at hun maks kan tåle et halvt æg, der er sig ingenting hvis det er i maden, men hvis det er på brød er det kun et halvt, ellers har hun det.. Håber men ja som andre har skrevet, noter ned hvad hun spiser og drikker.. Ved ice tea kan slå børns maver i stykker..

03-07-2015
sølsnes
sølsnes
nyfødt baby

Min datter havde, og har stadig, også flere (op til 4) afføringer om dagen. Jeg tror det er helt normalt. Og når hun ikke er mærket af det på den ene eller den anden måde, så tror jeg at det ER helt almindeligt. Jeg ville først overveje alleriger, hvis hun har smerter eller det bliver vandtyndt. Ellers så tror jeg simpelthen bare det er et lille, stadig ikke fuldt udvokset, system, som er helt normalt :)

03-07-2015
MutterGadegård
MutterGadegård

Undskyld. Hun ikke kan tåle.

03-07-2015
lena_berry
lena_berry

Min datter har altid haft grød tynde afføringer, dog kun 1 om dagen. Min læge sagde at det var helt normalt. Hun er heller aldrig påvirket af det. Men hvis det bliver ved med at være vandtyndt, så ville jeg nok være opmærksom på om der kunne være noget han ikke kan tåle.

03-07-2015
lena_berry
lena_berry

Min søn har også 2-3 afføring i døgnet nogle gange kan det også være noget splat. Prøv at lægge mærke til om han har fået noget mad han ik har fået før skriv evt ned hvad der blir spist i løbet af dagen så har du et overblik over det og kan sammenligne dag for dag. Tror det er meget normalt med 2-3 afføringer i døgnet. Min søn har det som sagt også og han er to år.

03-07-2015
nullehaj
nullehaj
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...