Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Planlægger barn med ven/flirt

Hej.. Jeg er 26 år og single, jeg har været single i 6-7 år, og har virkelig ikke haft held med datinglivet. Jeg har datet en skøn mand on/off i 3 år, og vi holder rigtig meget af hinanden og er blevet rigtig gode venner. Jeg er der i mit liv hvor jeg er klar til at få børn, jeg spurgte så denne mand og han vil give mig et barn og være far til mit barn. dette har han så sagt ja til. mit spørgsmål er om andre har gjort noget lignede og hvad jeres erfaringer og råd er :)

12-07-2015
missjeanettc
missjeanettc
Planlægger

Hej missjeanettc. Jeg planlægger selv at få børn med en af mine allerede bedste venner ☺ så jeg kan sagtens forstå dig og vil bare sige go for it! Jeg er meget uenig i hvad Lsn80 skriver. Hvis du kender fyren, kan det ikke gå mere galt end for par der får deres første barn!

20-10-2015
Skrukkemig
Skrukkemig
Barn på 3 år og 6 måneder

Hvis i har datet on/off i 3 år og er glade for hinanden, og ovenikøbet gerne vil have et barn sammen, hvorfor er i så ik sammen? Rent juridisk skal i have alle formaliteterne på plads mht forældremyndighed, bopælspligt, arv, børnepenge, børnebidrag osv. Måske er i enige nu mundtligt, men det skal nedskrives og skrives under - for barnets skyld!

20-07-2015
NannaO123
NannaO123

Lyder ikk som det noget jeg ville gøre,altså ikk fordi der noget galt i det 😊 men tænker mere man bliver gravid og barn kommer til verden , selvom man er enige om barn sammen inden så ka det jo gå den anden vej end man ønsker, ka give en masse bøvl og forholdet kan ændre sig gevaldigt og alt for mange uenigheder og det jo barnet det vil gå udover i sidste ende, det ville være synd, men håber da ikk det ender såen,😊 men held og lykke fremover og håber du får ønsket opfyldt alt går godt.

17-07-2015
Lsn80
Lsn80
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...