Babyklar? (Efter fødsel)

Nu har jeg spurgt om hvad man skal have på plads før fødslen, hvad mener I man sagtens kan vente med til efter fødslen evt. ønske sig i dåbsgave?

28-07-2015
Henr83
Henr83
Baby på 5 måneder

En gammel tråd som indeholder gode råd til nye forældre :)

03-05-2017
Henr83
Henr83
Baby på 5 måneder

Den første nat vi var hjemme, efter 3 dage på hospitalet - der fandt jeg ud af at jeg havde behov for en ammestol, det var ikke nemt at amme i sengen og desuden var det jo også forstyrrende for faderens nattesøvn (han skulle jo på job igen 14 dage efter). Så næste da gik min kæreste på Den blå avis og fandt en billig lænestol vi kunne bruge som ammestol, det er jeg superglad for - så en ammestol er måske nogle af de ting man skal have klar før fødslen :)

06-10-2015
Henr83
Henr83
Baby på 5 måneder

Jeg har også det mest basale klar allerede nu - måske mere end det mest basale fordi der er så meget jeg har fået foræret :)

Det jeg tænker der kan vente til efter fødslen er et regnslag og et myggenet til barnevognen, lagner til babysengen - først i går fik jeg en ny madras til den og det er af mærket leander, så lagnet har nok nogle specielle mål.

Sutteflasker kan også sagtens vente til bagefter, det er jo ikke til at vide hvordan det går med amningen - om der er behov for at malke ud eller om det i sidste ende resulterer i at man må bruge modermælkserstatning.

Med hensyn til dåbsønsker - der tænker jeg en Babyalarm, øretermometer, højstol af mærket Hokus Pokus, Bobbles (men kun det der styrker ryg og balance), sengrand til når babysengen skal forvandles til en tremmeseng, Gavekort og tøj fra str. 68 og op.

Mht. legetøj, der har jeg det sådan at jeg helst selv vil købe det - da jeg satser på noget der kan hjælpe mit barn til at opnå udvikling og læring. Desuden frygter jeg at få for mange bamser, samt for meget legetøj der kan larme.

20-08-2015
Henr83
Henr83
Baby på 5 måneder

Vi ønskede os gavekort ved dåb til div baby butikker da vi sku have autostol nt større og de jo dyre så vi ønskede os gavekort som hjælp til den. Derudover var vi så heldige så vi lånte en vugge af nogle venner som vores søn ku bruge Til han var 8 mdr så vi købte seng derefter. Vi havde de basale ting klar. Vugge pusle grej og puslebordet tøj osv. Resten tog vi stille og roligt efter fødslen eftersom vi stille og roligt fandt ud af hvad vi syns vi manglede/ville have. Håber det gav mening.

05-08-2015
nullehaj
nullehaj

højstol, børnebestik, legetøj, halskæde og armbånd (dåbsgave) penge ( til børneopsparing osv.)

28-07-2015
happiness
happiness
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...