Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Barn med en fremmed

Hej :) jeg er en kvinde på 30 år :-) jeg er mor til 2 skønne børn som jeg er alene med, de er hos mig hveranden uge de andre uger er de hos deres far, som jeg endelig efter lang tid har fået et godt forhold til... nu er jeg så ved et uheld blevet gravid, manden var en af de der "okai, jeg tager ham med hjem og så er det det, så skal vi ikk se hinanden mere" det er så blevet ændret da jeg tissede og der kom de populære to streger.. alt er gennemgået, taget til overvejelse og begges mening tæller og vi er nået frem til at en abort, det ikke er vejen så nu skal jeg ha en baby med en fremmed mand... selvom det lyder lidt mærkeligt så er jeg sikker på det nok skal gå.. nu til det der spørgsmål, er der andre der har prøvet/ er i samme situation så kunne jeg rigtig godt tænke mig en at høre fra vedkommende :) Jeg kam vel ikk være den eneste der står i en sådan situation 😞

30-07-2015
Morjoan1985
Morjoan1985
Barn på 2 år og 9 måneder

Kæft nogle sure opstød du kommer med.

14-07-2017
OsTo8915
OsTo8915

Betale lidt! Det er børnepenge i 18 år, tilskud til barnedåb og konfirmation. Bare fordi man betaler Skat behøver man jo ik føle man bare kan gøre krav på at blive forsørget. Jeg fortæller dig hvordan lovgivningen er, jeg er ligeglad med hvem du får barn med.

25-05-2017
emsemus
emsemus

Slap lige lidt af, ingen af os gøre det med vilje. Vi kan ikke gøre for at vi ikke ved hvem faren er. Man skal ikke være så hurtig til at dømme. Ja kommunen kommer til at betale lidt, men jeg har arbejdet og betalt skat hele mit liv, så tror Komunne overlever

22-05-2017
Ekrem123
Ekrem123

I skal skrive en meget udførlig begrundelse for hvorfor i ikke navngiver en far, for det skal man. Statsforvaltningen kan sende jer til retten og i skal afgive forklaring og en undersøgelse sættes i gang med at lede efter faderen. Kommunerne kommer til at hæfte for at sku betale børnepenge til jer i 18 år og de penge vil de helst have at en far betaler. Kommunerne har ikke råd til at kvinder ik aner hvem de knalder med.

21-05-2017
emsemus
emsemus

Hej dejligt at høre Jeg ikke er den eneste, jeg blev bare gravid på en ferie i udlandet. Hvordan er det gået med at faren er ukendt, jeg er gravid i uge 35 og kan ikke ladevære med at tænke på hvad der kan ske. Tænker på kommune og alt lovgivningen. Hvordan et det gået med dig, og hvad kan jeg forvente

16-05-2017
Ekrem123
Ekrem123

Jeg har virkelig trådt i spinaten.!! Jeg var i byen og drak mig godt og grundigt stang vissen, mødte en mand som jeg aldrig fik navnet på ved han snakker engelsk og ja det gik stærkt, for 123 så havde vi sex i en baggård.!! Jeg husker faktisk ikke så meget for den aften men ja her 5 uger efter byturen tester jeg så positiv. Jeg har altid gerne ville have børn, men det er dog ikke lige denne situation der var drømmen. Men jeg er meget i mod abort så nu gennemføre jeg forløbet og prøver at venne mig til tanken om at skulle være alene mor.

18-09-2016
KarinaKehlet
KarinaKehlet
Barn på 1 år og 6 måneder

Jeg er ikke helt i sammen båd som du men noget derhen af så hvis du har lyst må du gerne skrive til mig på min mail, synes ikke nødvendigvis at alle behøver høre med nemlig :)

31-07-2015
Nona24
Nona24
Barn på 2 år og 10 måneder

Har ikke prøvet det samme.. Vil da stærkt råde dig til at få alt skrevet ned, så der ingen tvivl er om hvordan tingene skal være.. Og specielt når man ikke bor sammen..

31-07-2015
sølsnes
sølsnes
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...