Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Har en datter på 1 år som ikke vil spise kartofler

Hej. Jeg har en datter på 1 år som ikke vil spise kartofler. Og ser løben tør for ide. Er der nogle af jeres børn. Der har det på samme måde. Hun er vild med køb. Og vil helst bare spise det. Håber der er nogle der kan hjælpe.

04-08-2015
Laila23
Laila23

Vi har det samme problem herhjemme. Kartoffelmos (pulverform) gider han godt, Rösti, pommes, og faktisk rodfrugter som pommes, Engang imellem kan jeg få lov at snige en kvart el halv kartoffel på gaflen(selvfølgelig i mundrette bidder!)og så spiser han det hvis der er gulerødder på sammen med😊 Eller har kartoffelmos fra bunden kun virket hvis der var enten ærter el broccoli most m i... Men tager det ikke så tungt, han får masser af grønt, rodfrugter og ellers er der altid et fuldkorns flutes til i stedet.. Så går det nok. 😜 Han finder nok ud af på et tidspunkt at de er okay, med og uden sovs..

12-08-2015
Tine_B
Tine_B

Kartofler i hel form har en bitter smag som kun små børn kan smage (vi andres smagsløg er ikke så følsomme) noget at den bitre smag kan fjernes ved at mose kartoflerne, hvilket du sikkert gør i forvejen...ellers er det vel bare at prøve til engang imellem - de fleste børn er/bliver glade for kartofler :-)

11-08-2015
Pnillef
Pnillef

Kogte kartofler er heller ikke noget min datter på 20 måneder gider. De dage hun få det serveret spiser hun masser af kød. Så har hun dage hvor hun nærmest ikke vil røre kød men spiser masser af grønt så herre Gud jeg er ikke bekymret hun spiser rigeligt varieret på tros af kartoflerne bliver liggende.

08-08-2015
Dberg79
Dberg79

Vores 3 årige datter vil heller ikke have kartofler, kun som helt tynde pommes frites eller kartoffelmos, alt andet - nej tak..
Har også en niece på min mands side på 20 som overhovedet ikke vil spise kartofler og nærmest aldrig har gjort det..
Prøv evt søde kartofler eller græskar.. Ikke at vores datter vil have det heller med mindre det er mos..

06-08-2015
Chili46
Chili46

Orv der skulle stå datter på 3,5 år😉

05-08-2015
MorLise85
MorLise85

Pyt da med det, der er så mange andre lækre og nærende grøntsager😋👍 Vores datter på nu 3,5 mdr har heller aldrig gidet kartofler (i hvert fald ikke kogte og moste), men hun spiser dog ovnbagte kartofler, vi selv laver samt pommes fritter og rösti😜

05-08-2015
MorLise85
MorLise85

Må jeg spørge hvorfor hun skal spise kartofler ?Vores datter på 1,5 gider det heller ikke altid .Der findes da så meget andet der er mere spændende ☺️

05-08-2015
Baby1214
Baby1214

Min søn på lidt mer end 2 år vil heller ik rigtig spise noget. Jo pomfritter vil han gerne så vi har sådan en tefal actifry hvor der bruges minimalt olie til at stege dem i og så et pomfrit jern som vi både laver pomfritter selv og div rodfrugter som vi så steger i den. Det er dejlig nemt det bare at hælde det i Man vil have og så passer det sig selv. Den kan også stege kød samtidig så det hele passer sig selv og der blir brugt minimal fedt og så spiser hsn da lidt. Tror det der med de ik vil spise forskellige ting er en fase. Min søn vil pludselig ik spise ting han ellers er vild med. Så mon ik. Det ændre sig igen.

05-08-2015
nullehaj
nullehaj

min søn har ALDRIG ville have kartofler. heller ikke som mos da han var lille. har får brækfornemmelser når han får dem i munden. Han prøver ofte at smage på dem men det er yderst sjældent der glider en ned... dog kan det gå med ovnbagte kartoffelbåde, hvis de er så tæske bagt at de knaser ;-) jeg tager det ikke så tungt, han spiser andre grøntsager og så tror jeg på at børn lytter til deres krop og hvad den har brug for... i perioder er det kulhydrater og i andre er det proteiner.... du er vel også netop stoppet med at give din datter jerntilskud, måske hun spiser kød fordi hun skal bruge jern... kartofler er godt nok en grøntsag, ville ikke stresse over det, i min optik er det ligemeget om de får kulhydrater og stivelse fra kartofler eller pasta ;-) hvis hun heller ikke kan lide tomater og aubergine, (indeholder samme toksiner) så er der faktisk også den mulighed at hendes krop og evt. blodtype, simpelthen taler imod de toksiner... min søn spiser ingen af delene så overvejer at der måske er en grund til det...

04-08-2015
shanoma
shanoma

Min søn gider dem heller ikke. Han får gulerødder og ærter istedet for ☺

04-08-2015
Louise1988
Louise1988
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...