Ondt i penishoved

Jeg har en dreng på to år der er begyndt at klage over det gør ondt i tissetrolden. Når vi forsigtigt trækker forhuden lidt tilbage er hovedet rødt og vi må meget nødigt røre og røre. Altså ikke på hovedet. Har I andre oplevet dette? Lægen har sagt der ikke er noget galt meeeen det var ikke min egen så tror jeg ringer imogen. Det er ikke altid det kan komme lige pludselig.

05-08-2015
plys
plys

Min søn er også rød på spudsen af sin tissetrold det er dog selve forhuden der er rød så ringede til lægevagten. Jeg fik af vide jeg sku vaske ham med klorhexidin sæbe som man kan få på apoteket og så give ham nogle lange karbade da vand kan nå mere end en vaskeklud når de blir skiftet men var det ik væk i løbet af et par dage sku han ses af lægen. Vi sku først være bekymret hvis der kommer noget puds for så det en regulær infektion. Men ellers er det meget typisk for drenge i den alder at få lidt irritation på tissetrolden

08-08-2015
nullehaj
nullehaj

Vi prøvede det samme med vores dreng og fik at vide af læge, at drenge nemt kan få noget irritation under forhuden. Vi skulle skylle med klorhexidin. Siden har der ikke været noget.

06-08-2015
Trine1982
Trine1982

Ring 1813 kan være det er noget forhudsbetændelse.. Og god bedring

05-08-2015
Anniedc
Anniedc
Barn på 3 år og 9 måneder
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...