Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

2 fornavne

Venter en pige til november og er ude efter det helt perfekte navn. Men vil gerne have 2 fornavne. Ind til videre skal hun hedde Nova som første fornavn(og det der skal bruges til dagligt) og så har vi overvejet Ottilia som andet fornavn. Nogen det har gode ideer til navne? Eller vil fortælle hvad jeres piger hedder med 2 fornavne :)

10-08-2015
Pinkn
Pinkn

Jeg har to navne, et mellemnavn og fornavn. Men nøj hvor er det irreterende hehe. Men føler sig nærmest som to individer. Enten kan man bedst lide den ene eller den anden. Og hvis man så kan lide mellemnavnet, ja så skal man konstant rette folk. Ååå synes det er noget møg her, derfor undlod jeg det med min datter. Selvom der er såå mange fine navne

15-08-2015
UmmMaryam
UmmMaryam

Min kæreste sagde også det med Nova fm i starten. Men fik ham overbevist om at det var super smukt alligevel. Jeg tænkte mere stella og Nova fra krummerne i starten. Men har altid synes det var nogle søde små drillenisser :-D

14-08-2015
Pinkn
Pinkn

Ja men Nova Zola lyder som Novasol og alle de virksomheder der :)

12-08-2015
Pinkn
Pinkn

og pga mandens mellemnavn 'som han siger hun skal have' er Zola, ville det lyde vildt dumt med Nova Zola :D

11-08-2015
Pinkn
Pinkn

Navnet Ottilia hørte vi i tv'et for længe siden og var begge helt vilde med det navn. Men til første scanning fik vi at vide vi venter os en dreng, som så helt ind til næste scanning blev kaldt Carl. Hvor det så altså viste sig at være en pige. Derefter ville jeg bare have et navn på 4 bogstaver. Og det skulle gerne starte med enten N eller M, da mit, mandens og vores 2 hundes navne starter med enten N eller M. Og efter lang tids søgen blev vi enige om Nova, men vi kunne ikke helt slippe Ottilia :)

11-08-2015
Pinkn
Pinkn

Vores datter hedder Abbie Marie 😊

11-08-2015
Familien Hulv
Familien Hulv

Her har vi en Ida Emilie, jeg går meget op i at min børn får et navn efter en betydningsfuld person, dog ikke det første fornavn, så Emilie er navnet efter min afdøde veninde og det var hele tiden bestemt at hun skulle hedde dette og så synes vi Ida passede godt til. Jeg synes Nova Ottilia lyder rigtig fint, hvordan har i fundet frem til lige netop disse navne?

11-08-2015
bubblesaresweet
bubblesaresweet
Barn på 2 år og 1 måneder

Jeg har to fornavne. Dvs st sidste af mine fornavne er med bindestreg lige som feks Anne-Mette så har jeg bare et navn foran det. Håber det gav mening?

11-08-2015
nullehaj
nullehaj

Ja det er ikke nemt. Vores datter vil også komme til at få mange navne på den her måde. Faktisk 5 i alt. Da mandens efternavn skal være efternavnet, og mit efternavn som det sidste mellemnavn. Plus manden vil gerne have at hun skal have hans mellem navn. Så det vil blive (fornavn, fornavn, mellemnavn, mellemnavn, efternavn.) og efter alles mening er det alt for mange navne. Hmm :)

10-08-2015
Pinkn
Pinkn

Vi har stadig ikke snakket navne endnu, men jeg kunne godt tænke mig at fortsætte traditionen fra min familie - hvor min søster og jeg har et fornavn og et mellemnavn. Endvidere kunne jeg godt tænke mig at gøre som min søster og svoger har gjort med hendes efternavn som ekstra mellemnavn(dvs. 2 mellemnavne) og hans efternavn som det endelige efternavn (dvs. fornavn, 2 mellemnavne og 1 efternavn) - men min kæreste er ikke helt med på ideen, til daglig ville man jo ellers bare nøjes med fornavn og efternavn - de andre 2 ville jo bare være på papiret.

10-08-2015
Henr83
Henr83

Min veninde har en pige der hedder Emma My

10-08-2015
lena_berry
lena_berry

Vores datter hedder Isabella Christina,men kalder hende kun Isabella☺️

10-08-2015
Baby1214
Baby1214

vores datter hedder Anne Marie.... Vi udtaler det dog som hvis det var stavet i et...

10-08-2015
happiness
happiness
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...