Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

PCOS

Er der nogen herinde med PCOS? Jeg smed mine p-piller for 3 måneder siden og har kun haft 1 menstruation siden. Mega frustrerende når man gerne vil være gravid. Jeg har fået en henvisning fra min læge til en specialelæge (gynækolog), men der er langggg ventetid. Så jeg har først kunne få en tid til den 4. november. Hvad har I andre gjort der har PCOS?

11-08-2015
Jeasor7
Jeasor7
Barn på 3 år

Jeg har PCOS og insulin resistens. oveni hatten så også for lavt stofskifte, men det har ikke sååå meget at skulle sige igen i forhold til at blive gravid., thank god :)
Jeg har været på p-piller siden jeg var 15, og begyndte på metformin i starten af december. Metformin er åbenbart noget ret giftigt stads, der ikke er så godt for lever og nyre, har jeg fundet ud af nu, men fred være med det- det hjalp mig.
Min kæreste og jeg tænkte at vi gerne ville overveje at begynde og få børn om et års tid, men da jeg jo havde de her sygdomme, måtte jeg jo nok smide p-pillerne hurtigst muligt, så dem smed jeg i slut februar, og slut april var jeg gravid, Jeg tror en af grundene er den psykologiske faktor, at vi ikke bekymrede os om det lige der, da vi jo havde forberedt os på at det snildt kunne tage et år. Derudover spiser jeg vitterligt INTET med sukker, druesukker, maltitol, dextrose, whatever you call it. Kun Stevia :) Det kan være lidt en jungle med pålæg, da der er sukker i stort set alt, men det har hjulpet mig at være opmærksom på det. Jeg har også holdt mig fra rugbrød og brød, kun fuldkornspasta i ny og næ, da jeg simpelthen var for følsom, og bare blev så træt og tog på. Så mit råd: styr udenom alt med sukker, slap heeelt af, forvent det tager lang tid(det er nemmere sagt end gjort) og så dyrk lidt motion(bare nogen ekstra gåture) hvis du ikke allerede gør det :) og så pøj pøj.

24-08-2015
Appolone
Appolone

Her får du min historie. Da jeg fandt ud af at jeg Havde PCOS blev jeg sendt til endokrinologisk afdeling på Herlev hospital. Jeg var så i behandling med Metformin og et vanddrivende præparat, og det hjalp med at få menstrutionen stabil, men jeg blev alligevel ikke gravid og det stressede mig virkelig meget. Jeg blev så tilbudt fertilitetbehandling og imens jeg ventede på at høre, var jeg begyndt at blive mere glad og slappede af med tanken om at alt ville blive godt nu, dette gjorde så at jeg faktisk blev gravid inden. Men min graviditet var så udenfor livmoder.
Efter at have haft et par besøg på fertilitet klinikken og jeg kom tættere på en behandling blev jeg gravid igen og denne gang lykkedes det mig, jeg har nu en rask dreng på 10 måneder.
Jeg vil sige at du skal prøve at slappe af det er rigtigt vigtigt og ikke stresse over at du ikke bliver gravid. Det kan være svært da man så gerne vil have et barn.
Hvis du bliver tilbudt hjælp til at blive gravid synes jeg at du skal tage imod tilbuddet. Nogen gange har man bare brug for et skub.

21-08-2015
sawajhu
sawajhu

Jeg har pcos og fik at vide jeg vil ikke kunne få børn uden hjælp. Men lavede om i min kost og er nu bleven gravid 2x på et år, dog mistede jeg første gang. Prøv og læs spis dig gravid, den er rigtig god😊

15-08-2015
Lara1987
Lara1987
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...