Plukveer

Plukveer Er der nogle af Jer førstegangsfødende der har døjet med plukveer? Jeg var til JM i onsdags, og hun spørger om jeg har haft plukveer. Jeg svarer, at det tror jeg ikke da jeg ikke har mærket noget. Hun mærker mig på maven og fortæller, at jeg faktisk har en plukve. Hun gjorde mig opmærksom på det fl. gange under undersøgelsen - jeg mærker dem bare ikke. Jeg fortæller hende, at min mave tit føles sådan, men det gør ikke ondt. Hun kommenterer ikke på det. Efterfølgende har jeg selvfølgelig været opmærksom på det - og min mave bliver hård som sten ved den mindste bevægelse. Når jeg vender mig om natten, når jeg rejser mig fra siddende til stående, når jeg står op er den hård til jeg sætter mig, og i al den tid jeg er fysisk aktiv. Hvordan oplever I andre det? Er Jeres maver også hårde stort set hele dagen, og hvadsagde Jeres JM til det?

14-08-2015
sofiemo26
sofiemo26
Barn på 3 år og 4 måneder

Henr83

Fedt produkt.

Har du overvejet, at kigge her: https://eroti.dk/vibrator-bedste-i-test/

Det ser ud til, at du kan finde nogle af produkter der er bedre og billigere i samme kvalitet.

11-04-2020
LiseP
LiseP
Baby på 15 måneder

Hej Dorte_Jensen
Jeg brugte/bruger den vibrator som jeg har linket til :)

29-09-2015
Henr83
Henr83
Baby på 1 måneder

Jeg har haft plukveer længe, siden jeg var 20 uger henne - nu er jeg 37/38 uger henne og plukveerne har kun taget til.

I starten var der ingen smerter, kun den der spændte mave - det kom gerne 3o min. efter jeg havde spist og varede så et stykke tid. Men nu har jeg dem konstant og de kan godt gøre ondt. Ikke en smerte der føles som om man er ved at dø, men mere nogle sidestik-agtige smerter i maveskindet.

Det kan dog godt gå hen og blive så slemt med smerterne, at de udvider sig til lænden eller den øverste del af ryggen - sker det, så er jeg på det nærmeste lammet og kan ikke gøre andet end at sidde i sofaen eller gå i seng og sove.

Jeg har fundet ud af at min Magic Wand er en stor hjælp - jeg lader den massere mit maveskind lige under brysterne og ned til 2 cm. fra navlen - http://www.sinful.dk/fairy-kraftigt-massageapperat-og-vibrator

20-08-2015
Henr83
Henr83
Baby på 1 måneder

Min mave er også hård konstant og det har den været i omkring 10 uger, vil jeg tro. Er 39+6 idag (kom så ud!!). Mine plukkeveer har jeg heller ikke kunne mærke helt frem til omkring uge 38, og det blev jeg kun opmærksom på dem, fordi jeg lå til overvågning og kunne se på en skærm hvornår de kom. Der er faktisk mange der ikke mærker dem, men de skal nok komme. Nu mærker jeg dem dagligt, og på mig føles det kun som en slags medium mens-smerter. Fandt dog ud af tidligere at dét jeg troede var baby der strakte sig, egentlig var en plukkeve. Men som min jm siger, så er de plukkeveer ikke vigtige. Det er ikke dem du skal bruge til noget som helst, og når de rigtige veer kommer, så er man ikke i tvivl (siger alle, så det må jo passe :) )

16-08-2015
Kathrinchen84
Kathrinchen84

Det fuldstændig som mig :/ jeg kan give dig en opdatering på mandag hvad min læge har sagt, og hvis du er nervøs for noget ville jeg anbefale at du ringer til fødegangen. Hellere en gang for meget end en for lidt :)

15-08-2015
Mussi85
Mussi85

Jeg er 28+2. De kommer også on/off når jeg sidder/ligger. Den mindste bevægelse og så bliver maven som sten!

15-08-2015
sofiemo26
sofiemo26

Hvor langt er du henne? Ta en slapper weekend på sofaen, det må man gerne som gravid :)

15-08-2015
Mussi85
Mussi85

Det lyder præcis som mig mussi85. Jeg tror jeg prøver at ringe til jordemoderen på mandag.

15-08-2015
sofiemo26
sofiemo26

Hej. Jeg var til 32 ugers undersøgelse hos lægen i tirsdags. Jeg fik samme spørgsmål og svare det ved jeg ikke da jeg ikke ved hvordan en plukkeve mærkes. Da hun undersøger hun maven beder hun mig om selv at mærke hvor hård den er og siger at det er en plukkeve. Så jeg fortæller at sådan er maven faktisk stort set hele tiden. De gør ikke ondt men har jeg gået for længe føles det som om jeg skal tisse fordi det spænder op. Jeg er blevet beordret at LIGGE på sofaen så meget så muligt, ikke støvsuge eller bære på tunge ting. Jeg går hjemme i forvejen og synes ikke jeg laver ret meget, men har nu fået at vide at jeg skal lave mindre og har tid til tjek på mandag for at se om det er blevet bedre. Det er det så snart jeg har ligget lidt, men lige så snart jeg bare tænker på at rejse mig spænder maven op igen, så er lidt spændt på at se hvad hun siger på mandag. Ud over det fik jeg at vide at baby står ikke fast endnu, så hvis mit vand går er det vigtigt at ligge sig ned og ringe til fødegangen (bare hvis du ikke havde fået det at vide) Så jeg ved ikke om chancen for at man går i fødsel er større når man har konstante plukkeveer.

14-08-2015
Mussi85
Mussi85
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...