Afvæning af sutteflaske

Hej alle. Jeg søger gerne nogle gode råd. Vores søn er netop lige fyldt 1 år. Og får stadig flaske mme, ca. Hver 3 time. Når vi serverer noget rigtig føde for ham, smager han på det og derefter kaster det på gulvet. Hvad gør vi? Han er ved st være for gammel til at få flaske også om natten- er han ikke? Håber i kan hjælpe

20-08-2015
Camillachr85
Camillachr85

Kom vand i flasken og intet andet. Eller kom vand en kop og tilbyd ham det. Det var det råd vi fik af sp. Men vi slap for det bøvl for min søn valgte selv flasken fra lige pludselig fra den ene dag fra den anden. Ham vågnede dog stadig om natten på de tider hvor han havde fået flaske men ville stadig ik have den så det tog en lille uges tid hvor han blev tilbudt vand i kop som han også afviste så vi nussede ham og gav ham sutten. Men efter en lille uges tid vågnede han ik mere.

21-08-2015
nullehaj
nullehaj

Prøv at put gulerodsmos i mme så han får mere mad end flaske..

Husk at han skal smage det samme ad op til 10 gange før det er godkendt og prøv at stå fast med den der flaske evt noget yoghurt med lidt havregryn? Så han bliver ordenlig mæt. Min datter kom på lidt afvending med den der flaske, når hun var blevet lagt og vågnede om natten så fik hun vand.. Sad med hende til hun sov igen.. Ja det tog en uge, men det var det værd i sidste ende.. Hun smed flaske da hun var 10 mdr.. Håber du prøver dig lidt frem..

20-08-2015
Anniedc
Anniedc
Barn på 3 år og 6 måneder

Hold da op. Er han ikke i institution og hvis Ja hvad gør de så der. Jeg tænker at man måske skulle starte med kun at tilbyde MME i en kop. Helt væk med flasken. Og derefter tilsætte mere vand til MME så han måske bliver mere sulten og begynder at spise rigtig mad. Men helt sikkert kontakt sundhedsplejersken.

20-08-2015
lena_berry
lena_berry
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...