Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Ammebarn og mad ??

Hej mødre. Andre med ammebørn? Spiser jeres mad i løbet af dagen og hvor meget mælk får de (nat+dag)? Alder omkring de 10 mdr?

22-08-2015
Afriday94
Afriday94

Okey det lyder meget meget som min datter nemlig (hun er dog stadig hjemme) og jeg var en smule bekymret for om hun fik nok. Mine to Sp'er jeg har haft har faktisk bare sagt "du ammer bare". Men ville lige høre hvordan det stod til hos andre med ammebørn :) mange tak for svar :)

28-08-2015
Afriday94
Afriday94

Ja han er sulten, men han spiser bare hellere hos mig når jeg er der, end den almindelige mad vi tilbyder. Jeg er ikke sikker på at det har så meget med sult/ikke sult at gøre -men jeg ved da godt at SP'er oftest vejleder til mindre amning. I øjeblikket ammer jeg morgen (6-tiden), når vi henter fra vuggestue ved 3-4 tiden, nogen gange endnu en gang inden aftensmad (det er vist mest for tryghed han har brug for den), aftensmad spiser han ikke meget af men han bliver altid tilbudt mad sammen med os, og smager på den/undersøger den. Han vil ikke spise hvis vi tilbyder mos om aftenen så det har jeg helt opgivet. Han bliver ammet i søvn, og så vil jeg tro at jeg ammer ham 2-3 gange mellem 22-6 .(jeg lægger ærlig talt ikke altid mærke til det mere). Han bliver tilbudt frugt, middagsmad (rugbrød) og eftermiddagsmad (rugbrød) i vuggestuen. Nogen gange har han næsten ikke spist, andre gange har han spist 3/4 stk bondebrød i løbet af dagen.

28-08-2015
MiaGM
MiaGM

MiaGm oplever du at dit barn er sulten i løbet af dagen når du kun ammer? Hvor meget ammer du om natten og hvor meget om dagen ? ☺️

25-08-2015
Afriday94
Afriday94

Vi oplever præcis det samme. Og ammer bare derud af 😊

24-08-2015
MiaGM
MiaGM

okay så forstår jeg... var ikke klar over at begrebet ammebarn skulle opfattes sådan.. troede bare det var ligesom man kalder børn som får flaske for flaskebørn... så var jeg jo ikke til meget hjælp ;-) held mg lykke med det hele ;-)

23-08-2015
shanoma
shanoma

Det der er med min datter at hun er det Sp kalder et ammebarn, dvs at hendes mættende måltider stadig er mælk. Da hun var omkring de 5 mdr prøvede vi med grød/mos lavede alt mellem himmel og jord men hun ville ik have det. da hun så var omring 6-7 mdr lavede vi små "mund bidder" noget hun kunne tygge i, da ammebørn ik er interesseret i mos/grød men heller vil tygge. Fra der og til nu tilbyder vi hende alt vi spiser og hun "smager/spiser" lidt hist og her men det er ik som sådan for sult hun spiser men bare for at smage. Min mælk mætter hende stadig, jeg tænkte bare om andre havde oplevet det samme? Hun er min første så ens tanker flyver jo rundt omkring mht barnets velvær! 🙈
Har andre oplevet det samme, at ders mælk stadig mætter barnet som 10 mdr og at deres barn ik rigtig er interesseret i mad endnu?

23-08-2015
Afriday94
Afriday94

hvis du slet ikke er i gang med maden endnu, så tænker jeg det er ved at være på tide. Da H var 10 måneder fik han.tilbudt alt hvad vi spiste og så ammede jeg ham morgen og aften. han startede også dagpleje på det tidspunkt, så kunne jo ikke rigtig amme ham hele tiden. Vi startede med ris- og majsgrød da han var lidt over 4 måneder og rugbrød ved 6 måneder... så ved 10 måneder var han alt spisende...

22-08-2015
shanoma
shanoma

da vores var Ca 10 mdr fik de så småt rugbrød uden kerner og kanter brugte bondebrød, ellers har de fået om natten og morgen ved mig. ellers var det mest alm mad og sødmælk af kop. Men det er også 4 år siden ☺

22-08-2015
sølsnes
sølsnes
Graviditetsuge 22

*næring

22-08-2015
Afriday94
Afriday94

Altså min datter er 10 mdr og går og er lidt bekymret for om hun får nok nærig? Hun er ammebarn og dejlig rund og fyldig 🙈 men bliver bare lidt bekymret for vi er lige i en periode hvor hun næsten ingenting af mad spiser :/ hvordan er det med jeres ammebarn mht mad og mælk?

22-08-2015
Afriday94
Afriday94
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...