Kaffe

Kære alle sammen, Hvordan forholder I jer ift. kaffe? I starten havde jeg det sådan, at jeg slet ikke ville drikke noget i løbet af min graviditet, men er begyndt lidt igen, og jeg har svært ved at finde ud af, om det reelt kan have en effekt, og om rådene omkring det er holdbare - altså maks. 3 kopper om dagen (hvilket jeg synes er meget?) - men om, hvis man drikker det, hvad så? Skal man alligevel helst lade være? Hvad med 1 kop om dagen? Hver anden dag? Hvad er Jeres tanker omkring det? kh Julie, 21+6

29-08-2015
julaswin
julaswin

Jeg stoppede med at drikke kaffe. Primært fordi jeg ikke ønskede at udsætte den lille for koffein. Ligesåvel har jeg også fokus på sukker indtag - jeg kan mærke på min krop og på hans aktivitetsniveau så snart jeg drikker en sodavand eller spiser noget sukkerholdigt - og det synes jeg er ret bemærkelsesværdigt.. Mærk efter i dig selv og gør det du har det bedst med. Hvordan vi alle har det er meget individuelt :)

01-09-2015
sofiemo26
sofiemo26

Jeg drak kaffe i begge mine graviditeter og der skete Inter. Jeg drak et par kopper om dagen af alm kaffe alt efter hvor lav min energi var. Og hvis der blev drukket noget kaffe mere end de par kopper var det koffein fri. Jeg vænnede mig endda til st have en lille bøtte med lidt koffein fri med i tasken til hvis vi sku id på besøg og jeg vidste der blev drukket kaffe så havde jeg min egen koffeinfri nescafé med. Husk det også er utrolig meget koffein i the. Med mindre det er en ren urtete. Det gjorde min jm mig opmærksom på

29-08-2015
nullehaj
nullehaj

Tusind tak for jeres input alle sammen :) Jeg tænkte nok også mest, at det ikke skader hvis det er 1 eller 2 kopper et par gange om ugen. Det er bare den der usikkerhed, og "hvis nu" tanke :)
Tak for det!

29-08-2015
julaswin
julaswin

Jeg har fået svangerskabsukkersyge og her sagde de til mig at de her 2-3 kopper kaffe (med koffein) ikke skader barnet :-)

29-08-2015
SteffieLue
SteffieLue

Jeg elsker kaffe.. Kan sagtens drikke 3-4 kopper om dagen.. Men begge gange jeg har været gravid fik jeg kvalme af lugten fra uge 6 så stoppede helt automatisk.. Første gang kom lysten så småt tilbage omkring uge 24 og derefter drak jeg en maks 2 kopper om dagen.. Her anden gang kom lysten først tilbage få dage før termin og jeg gik 8 dage over tid.. Så der var det kun omkring 10 dage med en kop om dagen 😊 Hvis du har lyst til en kop kaffe så drik en kop kaffe..

29-08-2015
Chili46
Chili46

Nu er jeg ikke så sippet så jeg ville sige, har du lyst til en kop kaffe så drik den :) du kunne evt skifte over til koffeinfri og så er problemet løst :) Det gjorde jeg. Derud over er det jo kun et problem hvis du drikker meget med koffein i. Altså drikker du to kopper kaffe om dagen og to liter cola skal du nok overveje at lægge det på hylden. Men en kop kaffe sker der altså ikke noget ved, heller ikke selvom du også lige tager et glas cola til maden. Du skal som sagt bare ikke drikke ti liter af det hver dag :)

29-08-2015
Mussi85
Mussi85
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...