Ski ferie med knap 2 årig

Er der mon nogen her inde der har nogen gode råd til ski ferie? Jeg er alene mor og skal på skiferie til januar sammen med min dreng og mind forældre. Jeg er lidt på bar bund med hvad der er godt og have med og hvad vi ikke skal have med. Jeg har selv stået på ski i mange år men det er første gang med barn. Er i tvivl om det hedder flyverdragt eller 2 delt ski tøj eller begge dele. Om jeg skal ta klapvogn med eller det er lige meget. Og ellers om der er nogen der har erfaringer med noget der er smart man tar med som man ik lige havde tænkt over, Gode råd modtages meget gerne, Vi skal afsted den 16 januar og min dreng blir 2 år den 30 januar. Kram fra Charlotte

05-09-2015
Ramskov88
Ramskov88
Barn på 1 år og 8 måneder

Det kan sagtens lade sig gøre at tage på skiferie med mindre børn. Bare du sørger for, at der er rigeligt med tøj til den lille. Og en flyverdragt fungerer så fint.

Du skal bare forberede dig på, at det ind imellem kan være en udfordring. Læs bl..a. de gode råd herinde hvor de nævner nogle af de ting, som man skal være opmærksom på..
https://www.skiferietips.dk/skiferie-med-boern
https://www.skisport.dk/artikler/skiferie-med-boern/

23-07-2021
Baune88
Baune88

Tak for råd. Tager det osse stille og roligt med at han skal på ski. regner med og leje ski til ham i måske 2 dage også må vi se om han gider det.
Er bare meget i tvivl om det med klapvogn/barnevogn hvad man skal ta med.

20-10-2015
Ramskov88
Ramskov88
Barn på 1 år og 8 måneder

Kære Charlotte. Vi var også på skiferie med vores knap 2 år gamle datter. Vi havde en rigtig dejlig tur, men sæt endelig forventningerne ned angående at få ham på ski. Vi måtte i hvert fald sande at vores datter var for lille. Vi havde heldigvis taget kælk med, hvilket var et kæmpe hit. Vi havde også klagvogn og voksipose med, så hun kunne tage sin lur ude på altanen. Vi var også afsted med bedsteforældre, og vi skiftedes om at have en dag med hende. Rigtig god tur når du kommer dertil :-)

17-09-2015
vovhunden
vovhunden

Vi har været afsted med vores dreng, da han var 1 år og 8 mdr. Vi havde flyverdragt med og små ski, støvler, hjelm og sele, så han kunne få fornemmelsen af at stå på ski. Han synes det var rigtig sjovt. Så hvis I skal et sted, hvor der er et lille transportbånd og en lille bakke, kan jeg klart anbefale det. Ellers havde vi barnevogn med (det var ikke så koldt, så han kunne fint stå uden for huset og sove). God tur :)

11-09-2015
Madsen4
Madsen4
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...