Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Babyalarm - nødvendigt?

Hej. Vi venter vores første barn til november og er lige så stille gået i gang med at anskaffe alt det sådan en lille trold (og troldens forældre) har brug for. Men hvad har vi egentlig virkelig brug for? Er det foreksempel nødvendigt med en babyalarm? Og hvis det virkelig er nødvendigt, hvilken en skal man så gå efter? Håber nogen kan hjælpe en lidt :)

09-09-2015
lauranikoline
lauranikoline
Baby på 8 måneder

Tusind tak for alle de fine svar - det har faktisk været en stor hjælp :D
Tror vi starter uden og ser hvordan det går. Det værste der kan ske er at man køber en ;)

11-09-2015
lauranikoline
lauranikoline
Baby på 8 måneder

Jeg har en avent babyalarm med temperatur målet i der giver alarm hvis rummet er for varmt så er der en diskret natlampe i som man kam bruge hvis man ammer og skal ind og sidde med det om natten lyset er så diskret at det ik forstyrre barnet men præcis nok til man kan se hvad man laver. Og sidst men ik mindst har den små beroligede melodier man kan spille for barnet når det skal lære at sove selv. Super god. Den koster godt nok 500kr i punkt 1 men den er alle pengene værd !!! Virkelig god !

09-09-2015
nullehaj
nullehaj

Hvis det er har jeg en babyalarm til salg. 300kr

09-09-2015
Anniedc
Anniedc
Barn på 2 år og 11 måneder

Jeg har en neonate og den har jeg været super glad for. Vi bor i lejlighed, og min søn har stået nede i barnevognen. Så har slet ikke kunne undvære vores. Den er lidt dyr, men dejlig lille og masser af kanaler så andre alarmer ikke går i og så er der genopladeligt batteri og lang batteritid.

09-09-2015
Tapirta
Tapirta

Og vil råde pg anbefale dig IKEAs babyalarm virkelig billig i forhold til andre og ligeså god.

09-09-2015
UmmMaryam
UmmMaryam

jeg har været glad ved vores. H har faktisk sovet i sin barnevogn fra dag ét af, så synes det har været rigtig rart med en alarm. nu er H et maj barn, så de første mange måneder kunne vi have døren stående åben når han sov ude, men da det begyndte at bliver koldere blev jeg for alvor glad for den... mit næste barn kommer til december så der er jeg slet ikke i tvivl om at den bliver uundværlig allerede fra starten af...

09-09-2015
shanoma
shanoma

Tænker også det vel kommer an på hvordan i bor osv. Jeg venter min første om 3 uger og jeg har slet ikke behov for en babyalarm. Ikke før vi får noget andet at bo i.

09-09-2015
Mussi85
Mussi85

Vi købte først en babyalarm da vores datter var næsten et år, fordi det blev sommer og vi sad ude om aftenen når hun var puttet i seng. Men det er meget forskelligt, kommer vel helt an på hvad behov man har.

09-09-2015
Sigje
Sigje
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...