Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Babyalarm - Hvilken er bedst? Hvor læser I tests?

Hej alle Jeg ved ikke om, jeg er kommet til at placere dette indlæg i den forkerte kategori. Hvis det er tilfældet, så kan admin måske flytte den over i den rigtige :-) Jeg skal købe en babyalarm, og er i tvivl om hvilken det skal være. Der er rigtig mange på markedet, og jeg har svært ved at beslutte mig, da hver eneste anmeldelse derude lovpriser hvert et produkt. Hvad er jeres erfaring? Jeg faldt over denne http://doc24.dk/babyalarm-test/ men er lidt i tvivl om, hvor reel de tests nu er. Er der nogle mærker, som man skal holde sig fra, og er der nogle mærker som altid vinder i tests?

28-09-2015
Dorte_Jensen
Dorte_Jensen

Jeg kan kun sige at det er vigtigt at købe nogle gode og gennemtestede alarmer, de skulle jo nødigt kun virke hver anden gang.

02-06-2020
Gustav90
Gustav90

Jeg har været rigtig glad for Neonate BC5800D - https://babyalarmen.dk/neonate-babyalarm/ - Noget af det som også tiltrak mig ved denne var, at den er udviklet af en anden far der havde tænkt at der ikke var nogle ordentlige på markedet.
Jeg har været utrolig glad for vores BC5800D, og jeg regner med at den også bliver brugt til vores nummer 2 som kommer til verdenen om 5 måneder :)

20-09-2018
Julius_s_far
Julius_s_far
Barn på 2 år og 10 måneder

Kære Dorte

Jeg har netop fået en lille dreng, hvorfor jeg ikke ville undlade at skrive en kommentar til dit spørgsmål. Jeg har nemlig stor stor glæde af babyalarmen Neonate BC-6500D, der er fra det norske firma Neonate. Den er meget nem og handy, og den er udelukkende digital, hvilket er en kæmpe fordel. Batteriet holder lang tid, og den har en lang rækkevidde. Du kan endda tilslutte den til dine høretelefoner - dét er smart!

Jeg kan varmt anbefale denne. Jeg vil ønske dig al 'god vind fremover'.

Med venlig hilsen

Mads Nielsen
https://se.zaltify.com

27-07-2017
MadsNielsen123
MadsNielsen123
Barn på 2 år og 11 måneder

Denne kommentar er blevet slettet af forfatteren.

27-07-2017
MadsNielsen123
MadsNielsen123
Barn på 2 år og 11 måneder

Hej Dorte.
Jeg synes godt nok, at der er mange der efterhånden anbefaler og anmelder babyalarmer. Jeg synes, at www.bedste-babyalarmer.dk ser fornuftig ud. Her er der en del gode anmeldelser - nogle med video - og ikke mindst priser fra Tyskland.

Håber, at det kan bidrage :)

10-03-2017
Mads_Emils_Mor
Mads_Emils_Mor

Jeg har en avent og er super glad for den. Den fungere bare perfekt 😁

05-03-2017
nullehaj
nullehaj

Jeg har bare købt den fra Ikea, og den er jeg fuldt ud tilfreds med.

04-03-2017
Henr83
Henr83

Jeg vil anbefale alle, at kigge babyalarm-siden http://bedste-babyalarmer.dk igennem. Der er anmeldelser af alle mulige forskellige babyalarmer - og som et lille plus, så er der mellem 100-500 kroner at spare ved at købe babyalarmen i Tyskland - på Amazon.

Se i linket, hvor mange penge der er at spare - det er ikke alle babyalarmer de fører - men alligevel.

Jeg vil helt klart selv have en Nabby-babyalarm, næste gang (om min sæde mand vil) :)

04-03-2017
Mads_Emils_Mor
Mads_Emils_Mor

Vi har en neonate, rigtig glad for den. Med temp måler, go rækkevidde, lille lampe i baby delen, lange ledninger til opladerdelene. Kan koples sammen med 3 enheder.

23-07-2016
sølsnes
sølsnes

Jeg har en avent. Den er ganske fin. Har beroligende musik som min søn på 3 år har god glæde af at slappe af til. Den har også en blødt natlys som jeg havde rigtig stor glæde af da jeg ammede. Det lyser svagt men nok til at ku se hvad man laver uden at det er generende skarpt lys der ' vækker' baby mere end nødvendigt. Kan kun anbefale den. Den koster små 500kr pg den er pengene værd. Min bror har den også og købte deres brugt men den virker endnu på 4 år de har den.

23-07-2016
nullehaj
nullehaj

Vi har købt neonate 6500d (tror jeg den hedder). Læste anmeldelser og kunne se den har lav stråling, lang rækkevidde, alarm når der ikke er kontakt til baby enheden. Kan tilkobles flere enheder, temperatur måler og vibration hvilket er godt til når man støvsuger. Jeg har ikke behov for at kunne se eller snakke til baby. Men har oplevet med vores gamle (har to store børn) at baby græd og alarmen ikke sagde noget fordi der ikke var signal og det vil jeg ikke risikerer igen. Ved mobil enhederne går de på data hvilket kan blive meget dyrt hvis man rejser. Enhederne er små og batteritiden er lang... Håber jeg bliver glad for den...

22-07-2016
CB hmm
CB hmm

Neonate! Vi havde først en Avent, som havde vundet TÆNKS bedst i test. Men den var virkelig ikke så god. Begge ladere gik i stykker ret hurtigt og modtageren fik en løs forbindelse. To af vores vennepar havde helt samme babyalarm og oplevede præcis det samme. Nu har vi neonate med temperaturmåler og mulighed for at tilkoble flere alarmer, og jeg er vildt tilfreds med den. Den er god, lille, holder vildt godt strøm og temperaturmåleren er en super tryghed! 👍🏼

22-07-2016
Kielth
Kielth

Vi har været rigtig glade for neonate. God lyd, god rækkevidde, lille og handy samt en rigtig god ting med snor i, så den kan hænge fast på barnevognen.

22-07-2016
Trine1982
Trine1982

Jeg tester babyalarmer på http://www.babyalarm-test.dk, hvor jeg laver det jeg kalder en forældre test. Det går kort sagt ud på, at jeg bruger babyalarmerne i en periode på ikke mindre end en måned, det gør jeg i hverdagen ligesom almindelig brug. Når det er gjort giver jeg en ærlig og saglig vurdere på siden.

Fordelen ved det er at jeg har mange babyalarmen i hænderne hele tiden og derfor nemt kan sammenligne dem.

Babyalarmerne leveres af producenter og importører.

22-07-2016
Timpet2
Timpet2
Planlægger

Det anbefales at vente med at købe babyalarm indtil barnet er født, da du først skal lære dets søvnmønster og behov at kende. Hvad angår babyalarm har den fra IKEA fået en del kritik vedr. skadelig stråling. Philips avent babyalarm har vundet adskillige tests hos TÆNK

26-10-2015
sofiemo26
sofiemo26

Det er et super indlæg, da jeg tror, at der er mange forældre, der står i samme problemstilling - inklusiv mig selv for 2 uger siden. Jeg har efterhånden stiftet bekendtskab med både gode og dårlige babyalarm. I den forbindelse har jeg fundet ud af, at en høj pris ikke altid er lig med høj kvalitet.

Udover testen du henviser til, så er der også http://testguro.dk/babyalarm-test/, som kårer Nabby som bedst i test. Derudover har jeg personligt fået gavn af den store guide fra Politiken - http://politiken.dk/forbrugogliv/sundhedogmotion/guidersundhedogmotion/ECE272843/faa-en-ordentlig-babyalarm/

26-10-2015
Sportsmand
Sportsmand

Den fra ikea er i øvrigt udmærket. Den kan det den skal, hverken mere eller mindre 😊

30-09-2015
Rie88
Rie88

Hej Dorte.
Jeg vil ikke sige at en baby alarm nødvendigvis er bedre end en anden.
Tror mere du skal finde ud af havde jeres behov er. Feks hvor lang den skal kunne række? Om man skal kunne aflæse temperaturen? Skal man kunne tale til baby igennem forældre enheden? Osv.
Håber du kan bruge det til noget ☺

30-09-2015
Rie88
Rie88

Hej Dorte_Jensen
Jeg har endnu ikke undersøgt det med babyalarmer, men jeg har hørt gode ting om den man kan købe hos Ikea.

29-09-2015
Henr83
Henr83
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...