Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

udrensningskur og amning

hej, Jeg har de sidste mange uger, haft en hård og oppustet mave, og vægten står bare stille.. Er der nogen af jer herinde, som kender en god kur, når man samtidig ammer?

03-10-2015
maria90
maria90

mange tak,
Jeg er begyndt at spise sundere, da jeg har været meget til det sukkerholdelige..
Og så er jeg begyndt at tage vitaminpiller også.. (fiskeolie tabelletter og vitaminpiller)
Det hele er bare super godt, og min mave har det meget bedre..
Jeg har ammet i snart 8 mdr. og har virkelig prøvet at tænke på, at få kulhydrater og proteiner, så amningen ikke gik i stå..
så har spist sundt, men også meget, meget usundt..
Det fede når man ammer, er jo, at man ikke rigtig tager så meget på, (jeg gør i hvert fald ikke) og derfor har jeg slet ikke tænkt på det med vægten og sådan, før nu..!
Men satser på at amme min datter til hun er minimum et år, gerne mere, så amningen er vigtigst.. Alt hvad der hedder dårligt for min lille pige, holder jeg i små mængder..

06-10-2015
maria90
maria90

Spis en god håndfuld svensker og sørg for at få rigeligt med væske (især vand) - så kommer resten helt af sig selv :)

05-10-2015
sofiemo26
sofiemo26

Så det ik fordi man som sådan ikke må spise det. Man skal bare lige tænke over det kan gå i mælken. Og som sagt er det jo ikke godt at gå på direkte kur når MSN ammer eller er gravid

05-10-2015
nullehaj
nullehaj

Blomkål om alt andet kål giver luft i maven, både på dig men også på den lille. Netop af den grund er det godt at spise hvis man har forstoppelse MEN ikke når man ammer. Men meloner og ananas er godt for fordøjelsen og giver ikke luft i maven. Jeg fik engang spist noget hvidkål salat da jeg ammede og nøj hvor fik min lillemand tynd mave oh jeg fik rigtig dårlig samvittighed. Havde ik tænkt over det gik i mælken da jeg spiste det. Men igen er det jo ik alle børn der får dårlig mave af det. Nogle har mindre sarte maver end andre så prøv dig evt lidt frem.

05-10-2015
nullehaj
nullehaj

Må man ikke spise blomkål, når man ammer?

04-10-2015
Trine1982
Trine1982

Ha! Der skulle jo så selvfølgelig stå sukkerholdige 😉

04-10-2015
MorN
MorN

Det er ikke godt at gå på kur når man ammer (eller hvis man er gravid for den sags skyld). Men du kan jo sagtens tænke over hvad du spiser 😉. Jeg får meget oppustet mave af kulhydrater, så ved at undgå skullerholdige ting samt hvidt brød, forsvinder oppustetheden. Det kan du jo overveje, hvis du spiser mange kulhydrater. Held og lykke med det.

04-10-2015
MorN
MorN

Det jo ik en direkte kur men godt st spise

03-10-2015
nullehaj
nullehaj

Salat er godt det☺️. Broccoli og blomkål er ik godt da du ammer. Men ellers knækbrød fra Wasa det der sport eller rågi er godt fyldt med kostfibre. Kom en Skive mager ost på. Og så ananas et også godt og meloner af div slags. Det mætter godt men har et højt indhold af vand.

03-10-2015
nullehaj
nullehaj
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...