Tisser gennem bleen om natten.

Jeg har en dreng på 14 måneder, der stort set hver nat tisser igennem bleen, så sengen er våd om morgenen. Han bruger i forvejen up&go ble i str 6 ( en str større end han bruger om dagen). Han sover ca 10-11 timer om natten, så synes ikke det er nogen god idé at vække ham tidligt, for at skifte hans ble inden han tisser igennem. Han drikker godt i løbet af dagen, og synes heller ikke jeg vil nægte ham vand. Nogen gode råd? Venlig hilsen en lidt fortvivlet mor.

15-10-2015
Bettinaknudsen81
Bettinaknudsen81

Vi hr også gang i en pakke fra Aldi i øjeblikket, de er super gode 👍🏼

19-10-2015
oktober2
oktober2

Vi bruger Pampers BabyDry om natten. De holder de 12 timer, de skriver :-). Vores datter sover ca. 12 timer om natten. Hun er 2,4 år nu. Rema s modeller om dagen.

18-10-2015
7780
7780

Ellers skal du måske præve de der special bleer til større børn der har natte uheld. Dry Nights hedder de. Ved libero vist nok også har laver nogle i samme stil. Min brors søn var sengevæder rigtig længe og de brugte de der dry nigths og de holdt altid tørre

18-10-2015
nullehaj
nullehaj

Her var løsningen Pampers Babydry efter utallige forsøg med andre blemærker og bletyper. Alt blev gennemtisset - undtagen Pampers. Har aldrig haft et uheld med dem. Bruger Libero i det daglige men kun Pampers om natten! Bruger str 6 i Libero og str 5 i Pampers til min søn på 1 år og 9 mdr. Måske er det en løsning for jer?!

16-10-2015
Skeldahl
Skeldahl

vi havde samme problem med H... det eneste som kunne holde ham tør om natten var libero!!! dog tænker jeg at up and go er lavet til børn som er påbegyndt toilet træning og derfor ikke designet til de helt store skyller 😉 vi brugte bare de almindelig comfort fit og de virkede fint for det meste... vi kunne heldigvis godt bære ham ud og pusle uden at han vågnede, så hvis hans ble var meget våd når vi gik i seng, så skiftede jeg den der så var problemet løst.... derudover var det kun et problem hvis "tisseren" kom til at "stritte" og på den måde kom til at ligge op ad langs maven, så kunne han tisse over kanten på bleen og så var alt vådt, undtagen bleen 😉😜 altså de drenge!!!

16-10-2015
shanoma
shanoma

Vil også foreslå en anden ble. Prøv en som ikke er up and go, men en helt alm en. Synes de kan holde på lidt mere.

16-10-2015
MorN
MorN
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...