Gode råd til at skulle lære sin nye rolle som mor til to??

Vi er lige kommet hjem i mandags med lillesøster og det skal man lige vænne sig til rollen som mor til to og knægten på 3,5 år skal jo også vænne sig til at dele sin mor. Han siger at han elsker hende men tit til mig at jeg er dum og kan finde på at nive mig mens jeg sidder og ammer selvom jeg sidder og synger med ham. Vi har kun haft to dage hjemme og har fundet ud af at det hjælper når farmand får lillesøster og jeg leger men hvordan reagerede jeres børn da i fik jeres nr 2 og hvordan reagerede i som mødre følelsesmæssigt??

02-12-2015
Hoppner
Hoppner

Vores Sundhedsplejeske sige at det er vigtigt med en almindelig hverdag og dermed at storebror kommer i børnehave som han plejer. Vi henter ham altid kl 15 og han kommer først afsted kl 9. Syntes allerede at jalousien er blevet bedre bare han får lov at pille, nusse og kysse på lillesøster og man ikke siger nej..

09-12-2015
Hoppner
Hoppner

Har børn på 4, 3 år samt en på 7 mdr. Synes indtil videre vi har været rimelig forskånet for jalousi. Ved de 2 første var der lidt da nr 2 begyndte og kravle og derved meget tydeligt stjal vores opmærksomhed. Her ved nr 3 har der endnu ikke været noget, måske det kommer nar han begynder at kravle. Vi har taget det hele stille og roligt. Da nr 2 kom var den ældste kun 14 mdr, så der gik jo ikke lang tid, så ku hun ikke huske livet før lillesøster. Men vi har ikke gjort noget særligt. Forsøgt at give dem fri dage, så de også har kunnet holde barsel, lade dem være med, når de har haft lyst. I forbindelse med nr 2 kom, valgte jeg sommetider at hvis den ældste var syg at få passet nr 2 hos mormor så syge storesøster ku få sin mor.

05-12-2015
Bylov
Bylov

Det er helt normalt at det ældre barn får en overvældende følelse af jealousi, også selvom han elsker den lille ny. Forestil dig at din kæreste/mand kommer hjem med en ny som han gladelig viser at han er smask forelsket i, og ikke nok med det, så skal hun altså flytte ind😅 det er måske nogenlunde den følelse den ældste får, når der pludselig er en ny han skal deles med om mors kærlighed og opmærksomhed. Jeg venter selv nr 2 og er meget spændt på hvordan min ældste kommer til at reagere.

05-12-2015
LouiseGlanzer
LouiseGlanzer

Er der virkelig ingen med gode råd her??😳

05-12-2015
Hoppner
Hoppner
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...