Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Uplanlagt gravidite

Hej alle sammen Jeg er 20 år gammel og har næsten lige fundet ud af, at jeg er gravid. Graviditet er ikke en overraskelse for mig. Jeg har været gravid 3 gange før og har fået en abort hver gang, pga. At jeg var for ung. Nu er jeg desværre blevet det igen.... Lægerne siger at jeg er meget modtagelig også selvom jeg bruger beskyttelse. Første gange jeg var gravid var jeg 17 og ville rigtig gerne beholde det. Men min familie og alder var meget imod mig, og nu 3 år senere, er jeg det igen.. Og jeg ved ikke hvad jeg skal gøre, for denne gang er jeg itvivl.... Jeg er rigtig bange for at mange aborter er skadeligt, fordi jeg vil rigtig gerne have børn. Men mit problem er at jeg er rigtig bang for hvad min familie vil sige til det.. Og at jeg ikke er færdig med min uddannelse, jeg skal til eksamen til sommer, men skal have et halvt år mere på fjernundervisning.. og så bliver jeg student... Hvad tænker i?

06-12-2015
Fiepigen95
Fiepigen95
Planlægger

Uden st lyde alt for negativ, så synes jeg du burde beskytte dig noget bedre, når fu nu er så modtageligt. Det er jo trods alt liv som smides væk.?! Når det så er sagt, så synes jeg også du burde lytte til dig selv og ikke hvad din familie/venner synes, men at blive ved med aborter er ikke godt for kroppen og for ens psyke. Håber du finder frem til den rigtige beslutning.

07-12-2015
Sjørslev13
Sjørslev13
Barn på 2 år og 6 måneder

For Guds skyld, lad vær med at få abort fordi din familie eller andre tænker det! Det er dig der skal sige ja eller nej til at være mor, og derfor er det DIN beslutning!

07-12-2015
Sofiepraem
Sofiepraem

For mange aborter kan gøre det svært senere hen at blive gravid, og for nogen helt gøre at de ikke kan. Når det så er sagtner det ikke din families valg men dit. Din familie skal med tiden nok acceptere det. Hvordan er forholdet med manden du blev gravid med? Er du villig til at udskyde din uddannelse? Det er mere sådan nogle ting jeg synes du skal tænke over :) min familie var ikke særlig vilde da jeg kom og sagde at jeg var gravid, af flere grunde, og skulle beholde det, men min søn på næsten tre måneder er accepteret og de er så glade for ham, mon ikke det vil ske for jer også hvis det er det du vælger? Bare husk at lyt efter hvad du synes selv er rigtigt for dig. Held og lykke :)

06-12-2015
Mussi85
Mussi85

Det er ikke hvad vi eller din familie tænker - men hvad du føler og ønsker :-)

06-12-2015
HaticeHE
HaticeHE
Graviditetsuge 16
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...