Starten

Jeg har for 3 uger siden fundet ud af at jeg er gravid.. Jeg har de sidste halvanden uge været meget dårlig med kvalme og en sult jeg ikke rigtig kan slå ned.. Har svært ved at spise på grund af kvalmen og får ret ondt øverst i maven.. Skal i morgen prøve akupunktur.. Er der andre der oplever det som er nogen Lunde samme sted? Jeg ved ikke præcis hvor langt henne jeg er - da jeg ikke har nået at få mens inden.. Har taget minipiller hvor man ikke får mens.. Har i andre oplevet det? Synes ligenu det er lidt hårdt og synes der er længe til august hvor terminen højst sandsynlig ligger..

16-12-2015
Sletten41
Sletten41

Tillykke med jer alle :-) Jeg er gravid for 2. gang. Men på trods af det er anden gang, er det hele alligevel lidt spændende, da det er 8 år siden jeg var gravid sidst. Jeg er pt 10+4. Mht kvalmen og mad, man skal prøve sig frem , finde udad hvilke madvarer der fungere og ikke fungere. Kiks, ristet toast o. lign. kan tage toppen af kvalmen. Men det er en hård fin balance. Jeg har selv store gener, ligesom ved 1. graviditet. Jeg kan ikke spise mad med for meget lugt /smag. syrlige madvarer er No go pga jeg har meget syrer i maven. jeg kaster op næsten hver dag, hvilket ikke er atypisk for mig. Jeg er dog plaget meget mere af kvalme nu, end tidligere. Alt mad er svært, så jeg er af og til begyndt med at spise protein barer- simpelthen for at få lidt i kroppen. jeg har tabt mig 3 kg siden jeg blev gravid.. så jeg kæmper lidt med maden :-) Om kvalmen går over, kan jeg ikke svare på. Jeg havde kvalme og opladt hele sidste graviditet. Alle ugerne. startede i uge 6. Jeg overvejede at kontakte lægen, for at få ordineret recept pligtig kvalme stillende piller. For at kunne spise bare lidt.. Det er en spændende tid at gå i møde, men udfordrende. Både med kvalme,spændte bryster, træthed mm. Men glæd jer til at kunne mærke de små bobler, som siden bliver til regulere bevægelser. Det er den skønneste fornemmelse :-) At mærke livet.... Også er opgaven som mor udfordrende, spændende , trættende, udviklede... En tid med masser af glæde, nysgerrighed, med plads til at lære og kunne nyde sin lille trold :-) Glæd jer - :-)

23-12-2015
KarinaLouise85
KarinaLouise85

Stort tillykke 😊 jeg har kun haft en smule kvalme, men er egentlig mest bare træt... Er 8+0 i dag. De gange jeg har haft kvalme er det frugt der har fået det til at gå lidt væk igen - mest pærer og søde clementiner 😊 har til gengæld haft meget halsbrand, så der har jeg fundet en god ven i alminox 😊

22-12-2015
Bettinamaria
Bettinamaria

Stort tillykke med graviditeten! Har det ikke lige så slemt som dig, men føler med dig - vi er gravide for første gang, og fra uge 6 har jeg været dårlig, skulle spise hver anden time for ikke at blive dårlig, er endda vågnet midt om natten hvor jeg havde voldsom kvalme (har dog aldrig kastet op, så skal ikke brokke mig for meget). Jeg er i uge 9+3, og det er blevet bedre nu her - men som du skriver så er der lang tid til termin, jeg har den 20 juli. Men selvfølgelig glæder vi os meget, trods kvalmen. Specielt glæder vi os til start januar hvor vi skal til scanning, så vi kan fortælle alle om den store glæde i min mave.

19-12-2015
KamillaSmidt
KamillaSmidt

Jeg er 11+0 idag så går ind i uge 12 nu. Jeg havde det dårligt indtil uge 11.😊

17-12-2015
Frederikke1234
Frederikke1234

Har ikke selv oplevet det du beskriver, men tænker at det måske var værd at give lægen et kald? Det kan vel godt være noget mavesæk relateret.. Og tillykke :-)

17-12-2015
Pusser12
Pusser12
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...