Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Flip-flap kombivogn?

Hej alle. Vi er ved at kigge på forskellige barnevogne/kombivogne og er blevet anbefalet af en veninde at købe en fra flip-flap. Vi har her kigget på Aston comfort modellen, http://www.flip-flap.dk/COMFORT-mod​el. Er der nogle der har erfaringer med denne?

30-01-2016
christinaege
christinaege
Baby på 17 måneder

Hvor længe gik der fra i bestilte jeres kombivogn fra flip-flip, til i modtog den? Jeg har bestilt en aston comfort d. 1 jan-17, de trak beløbet d. 7, men har ikke modtaget den endnu?

16-01-2017
Bell92
Bell92

Vi har netop modtaget vores og et umiddelbart meget tilfreds. Vi har valgt comfort modellen, som er 7 cm højere end den oprindelige Aston, derudover har vi valgt punktereringsfri hjul. Da vi stadig venter på den lilles ankomst, har vi ikke kørt med den endnu. Jeg regner med i starten at bruge autostolen i stellet, når vi f.eks skal hjem fra hospitalet og ud og handle.

03-09-2016
Schultz84
Schultz84
Baby på 11 måneder

Jeg ha været rigtig glad for min, men som tiden gik, så begyndte hjulene at punktere konstant, der manglede folder om hvordan klapvognen skulle monteres og selvom han sagde barnevognen var høj så synes jeg stadig den er lav i forhold til andre barnevogne. Og så er det svært at komme til nedenunder hvis man nu har handlet ind... Så brug heller de ekstra penge på en ordenligt konbivogn

03-09-2016
Ajck
Ajck

Vi er meget aktive og kører lange ture med barnevogn i både skov, på grus og i by. Baby blev rystet sønder og sammen i Flip Flap vognen og vågnede ofte pga den manglende fjedring. Efter køb af Emmaljunga vognen har det ikke været et problem. Flip Flap er en fin vogn som mange kan få glæde af, men vi blev trætte af at man ikke engang kunne køre på et fortov uden at baby blev rystet når man ramte brostensrækken imellem 2 række fliser. Så den røg videre.

03-02-2016
Skeldahl
Skeldahl

Var det fordi den var for ustabil? Eller hvad skyldtes det?

02-02-2016
christinaege
christinaege
Baby på 17 måneder

Prøv at søge på Flip Flap i søgefeltet øverst hvis du bruger App'en. Der har været flere forespørgsler på denne model. Vi har selv købt en men solgte den hurtigt igen. Det var ikke noget for os og vi købte en Emmaljunga Big Star Supreme istedet.

31-01-2016
Skeldahl
Skeldahl

Hej har ligeledes fået det anbefalet af en der selv har sådan en model. har kørt med hendes og det virker som en super god vogn så jeg tror vi hopper på den og køber derinde da det også er utroligt billigt for så meget i en

31-01-2016
Zandraa82
Zandraa82
Baby på 11 måneder
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...