Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Stop af p-piller - menstruation

Hej med jer (: jeg skriver herinde i håb om, at der er andre, der har erfaring eller råd til, hvad min situation kan skyldes. Jeg ved, at I ikke kan fortælle mig, hvad præcis kan skyldes, så dette indlæg er kun for nysgerrigehedens skyld. ;) Jeg stoppede med p-piller d. 3 januar. Ingen blødning, kun lidt pletter efter toiletbesøg 2-3 gange i løbet af denne måned. Jeg havde lidt brunt udflåd den 28 januar. Plus at d. 28 januar til 31 januar havde jeg vildt meget menstruations smerter og troede, at den ville komme. Men den ikke, og jeg havde meget smerter i lænden og ryggen. Jeg testede igår- negativ. Så kommer min undrende spørgsmål om, der er andre, der har prøvet at have menstruations smerter i lænden osv. og menstr. ikke er kommet? Og hvor lang tid gik der, indtil Du fik din naturlig menstruation? Skal lige siges, at jeg har taget p-piller i ca. 8 måneder og mens jeg ammede tog jeg mini-piller i ca. 1 +7 måneder. Tak på forhånd ; )

02-02-2016
Muura
Muura
Baby på 4 måneder

Jeg stoppede på p-piller i juli 2015 hvorefter jeg med det samme fik min mens. som man plejer. Men derefter fik jeg først menstruation igen i november måned 😳 Selv alle de måneder uden mens, fik jeg alligevel mens-lignende smerter i ny og næ, og tænkte 'nu kommer den snart!' Men det blev bare først til november.

16-02-2016
Siall
Siall

Nata4963: nej der gik yderligere 2 dage, hvor det stadig føltes som om mens var på vej, men bare ikke kom, også tog jeg egentlig til lægen i den tro at en negativ test der ville fjerne alle spekulationerne en gang for alle, men testen ved lægen var som sagt positiv, så det var slet ikke sådan det gik :)

07-02-2016
Degovigovich
Degovigovich

For mit vedkommende, så ha jeg hverken fået mens eller positivt, og testede 2 gange i denne uge :/.. Så det må være bivirkninger fra p piller stop 🙄

06-02-2016
Muura
Muura
Baby på 4 måneder

Degovigovich, hvordan tænkte du at du skulle til læge og have testen nu den sagde negativ derhjemme? Fik du ikke din mens eller hvordan?

06-02-2016
nata4963
nata4963
nyfødt baby

Andre der vil eller har noget lignende at fortælle ? 😊

03-02-2016
Muura
Muura
Baby på 4 måneder

Tillykke med graviditeten ;), men er der ingen af jer, der ha prøvet at have disse smerter uden at menstruationen er kommet?

02-02-2016
Muura
Muura
Baby på 4 måneder

Jeg stoppede med p piller i november fik mens efter 4 dage og næste 30 dage og så 28 dage og nu gravid:)

02-02-2016
lulupedersen
lulupedersen

JeanettThorn: Det kan godt være, men normalt mærker jeg slet ikke, når jeghar æl, så ved ikke om det kan være det. For smerterne føltes præcis som menstruationssmerter.. Men du har ret, at man kan snyde hjernen.. Dog tænker jeg ikke så meget på det, da har travlt med eksamener og en lille pige hjemme hehe :) (men lidt tænker jeg selvfølgelig)
Tak for svar

02-02-2016
Muura
Muura
Baby på 4 måneder

Dejligt at høre, håber, det er det samme ved mig.. Venter og ser, hvad der sker med tiden ;)

02-02-2016
Muura
Muura
Baby på 4 måneder

Ja jeg havde mens smerter i en uge og kun en lille pletblødning , testede også negativ hjemme, men tog til lægen for en sikkerheds skyld og der testede jeg positiv :) så her kom mens aldrig, på trods af at det virkelig føltes som om det var på vej og testen viste negativ :)

02-02-2016
Degovigovich
Degovigovich

Måske det du følte var din ægløsning og din mens så først kommer om et styk tid? Jo mere man tænker på det, jo mere fxxxx det op med din hjerne😏

02-02-2016
JeanettThorn
JeanettThorn
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...