Søger seriøst råd! Kæresten søger andre steder hen

Hej alle sammen :) Jeg har i 3 års tid døjet med et kæmpe dilemma. Et dilemma jeg ikke ved om jeg kan håndtere mere. kæresten har stort set gennem hele vores forhold jagtet andre piger på f.eks badoo og lignende, hvor han har set frække billeder, skrevet intim med andre og holdt det skjult for mig. Han har engang været mig utro også, med en svensk pige han gik på kursus med. Jeg har altid haft tilgivet ham fordi jeg elsker ham, men sandheden er, at han er en player. Før han mødte mig, handlede det om at knalde så mange som muligt. Ja og få opmærksomhed og seksuelt stillet sit mentale behov tror jeg, gennem dating sites. Vi har altid haft det fint nok ellers, udover lige dette!! Han var clean i cirka 3 måneder hvor jeg roste ham for det. Men fandt ud af i sidste uge at den i virkeligheden er gal igen. Faktisk siden januar 2016. Men nu magter jeg ikke flere dårlige undskyldninger! Jeg er gravid med hans barn i 7 måned. Var blevet konstateret steril af 5 forskellige sygehuse. Men alligevel skete miraklet. Dog syntes jeg det er unfair over for mig og baby det han laver. Skriver hvad han vil gøre med en osv. Se deres nøgle krop osv. JEG MAGTER DET IKKE IGEN! Men jeg elsker ham! Troede det gik godt mellem os i forhold til hvad det har førhen. Men jeg tog fejl. Han påstår det er kicket og adrenalinen han får ud af det. Specielt når han keder sig eller er rasende/stresset indeni.. Syntes ikke det er en fair undskyldning. :/ Har foreslået ham at han kan få en måned til at udforske frit på det univers. Og så efter den måned beslutte sig for om det skal være ham og mig. Imellemtiden bor vi bare sammen men er ikke kærester... det er hårdt. For han benyttede sig straks af det.. og prøver at være på venne plan med mig Mht. At lave ting sammen.. Jeg har bestilt nogle Kondomer. Som han har lovet at bruge hvis det kommer dertil. I tilfælde af det bliver mig han vælger bagefter. Men ærligt... det gør ondt. Rigtig ondt. Bare tanken om det han skriver med de andre gør mig stresset og ked. Prøver bare at overleve denne aftale for alles skyld. Hvad fanden skal jeg stille op?! Er helt nede i kulkælderen :( Vil lige nævne jeg stadig har haft lidt sex med ham. Men jeg har jo IKKE lyst til at finde noget andet :/ vil bare gerne være mig og ham. Men samtidig ved jeg ikke om jeg kan blive ved med at give ham chancer. Min tillid er faktisk helt væk Mht. Hvad han siger til mig/lover mig.

13-02-2016
enigmazero
enigmazero
Graviditetsuge 39

Hvorfor er du stadig med ham? Ja, du elsker ham - men sådan er kærligheden. Du kan sagtens komme over ham så snart du indser at han IKKE fortjener dig. Du kan komme videre og med tiden møde en ny og forelske dig helt på ny. For mig at se vil han ikk ændre dig og du vil fortsat være i sådant et forhold hvis ikk du forlader det. Barnet fortjener ikk at vokse op i et forhold hvor far er utro og laver højre og venstre når end han lyster. Hans handling alene har bevist at du ikke er nok for ham. Jeg ved det er hårdt, men jeg hille forlade ham og starte et nyt liv med baby alene - og måske kommer den hvide gode prins senere :)

17-02-2016
Wis93
Wis93

enigmazero. Hej du. Har du evt en mail ? Jeg har/er det samme igennem men vil ud med det hele her, jeg har manglet en der kan sætte sig lidt ind i det at snakke med så hvis du har lyst til at maile/SMS?

14-02-2016
nullehaj
nullehaj

Jeg har også stået i den situation at min mand (den gang kæreste) var mig utrolig over en længere periode.... Jeg gjorde det meget klart at hvis han ville være sammen med mig så var det KUN mig, og hvis han ville knalde til højre og venstre så flyttede jeg, og kom ikke tilbage.... Han valgte mig, men det var hårdt arbejde at få tilliden tilbage, den kom først rigtigt tilbage da min mand ved flere forskellige lejligheder viste at han på ingen måde var interesseret på den måde i andre piger 😊 Min pointe er at du skal bestemme dig for om du kan/vil prøve at tilgive ham, og hvis ikke du kan/vil så hellere flytte nu, end med en nyfødt 😊 efter din forklaring ved jeg hvad jeg ville vælge, men det er ikke mig der skal vælge 😊

14-02-2016
happiness
happiness

Du er MEGET rummelig og EKSTREMT tilgivende - havde det været mig, var kæresten røget ud første gang han var utro.

Men nu er du gravid og derfor bliver du nødt til at tænke på dig selv og dit barn - det er Jeres liv og helbred der er på spil. Så denne her gang bør du forlade ham... Nu kender jeg ikke din situation, men måske du kan flytte hjem til dine forældre for en tid og så henvende dig til kommunen, samt diverse boligselskaber så du kan komme på akutlisten for at få en bolig. Med mindre selvfølgelig at lejligheden er din, så er det bare at få pakket din kærestes ting og få udskiftet låsen i døren.

Er din kæreste overhovedet interesseret i at være far? Det lyder nemlig ikke som han er det.

13-02-2016
Henr83
Henr83
Barn på 1 år og 9 måneder

Tak til alle jer der har svaret. Er også selv enige med jer. Men det ikke nemt eftersom vi bor sammen jo

13-02-2016
enigmazero
enigmazero
Graviditetsuge 39

ked af det på dine vejne..ja her havde han også fået sparket! så han må vælge....

13-02-2016
Minnie83
Minnie83

Tager hatten af for dig og din tålmodighed/optimisme. Jeg havde ALDRIG købt kondomer for at han kunne få fri leg med andre i en måned. Selvom det lyder hårdt, så havde jeg pakket hans kuffert og væk med ham. Jeg ville slet ikke kunne holde sådan et forhold ud, og sådan som du beskriver ham, så ændrer han sig ikke lige foreløbelig. Min ærlige menig: du er MEGET bedre stillet uden ham i dit liv. Og ja... jeg ved godt det måske er hårdt med baby på vej og at du elsker ham, men jeg mener at du har fortjent en bedre mand som vil dig og dit barn. Håber du finder ud af hvad du/i skal.

13-02-2016
Sjørslev13
Sjørslev13

Jeg havde smidt ham ud. Det er overhovedet ikke godt for dig, at blevet stresset på den måde, og så er det heller ikke godt for barnet. Du har givet ham nok chancer, og du fortjener bedere end ham. Ved godt at du elsker ham, men tænk på, hvad der er bedst for dig og baby. Er sgu ked af det på dine vegne.

13-02-2016
Christina198
Christina198

puha en skidt situation at stå i.. men jeg havde længe smidt ham ud.. ved godt du er gravid med hans barn, og tingene er svære når der er børn indblandet.. men syntes du har givet ham chancer nok.. Du kan ikke tage dig ordentligt af den lille ny hvis du konstant skal være på vagt overfor ham om han er sammen med andre eller ikke.. der er ingen dårlige undskyldninger for utroskab.. ud med ham.. der er så mange andre fantastiske mænd derude der vil dig det bedste..

13-02-2016
sølsnes
sølsnes
Barn på 1 år og 9 måneder
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...