hvad er godt at lave når man skal lave ingenting?

tjaaa. som overskriften siger så skal jeg lave ingenting.. jeg er overstimuleret igen igen... og har åndenød og øm mave... og det er med armen på ryggen jeg har sygemeldt mig på arbejde :( ! JEg bliver ved med at fortælle mig selv det er pyller, men så minder min krop mig lige på det igen... de skal ikke være babyrelateret, for jeg får pip-li-pip af den ventetid der er på graviditetstest og havde netop derfor håbe på at kunne arbejde, så går tiden hurtigere.. men nej, nu skal jeg holde mig i ro. vær sød at hjælp med en "aktivitet" - ikke læse bog - det kan jeg ikke koncentere mig om

21-02-2016
Minnie83
Minnie83

Hej, prøv at besøge dette websted https://sang-tekst.dk/. De har mange sangtekster med video. Jeg ved, det hjælper dig med ikke at gå ombord. :)

15-01-2021
SofieBoyer
SofieBoyer
Planlægger

Prøv at finde en ny hobby, som madlavning eller grillning. Nogle mennesker siger at spise god mad kan hjælpe dig med at slappe af. Jeg kan anbefale https://kontaktgrill.dk/ de har mange forskellige typer grill, som er meget nem at bruge. :)

29-12-2020
JakobAntonsen
JakobAntonsen
Planlægger

Se dit yndlings tv-show, det hjælper dig med at berolige, men hvis du leder efter noget, der kan hjælpe dig med at varme dig, anbefaler jeg at besøge https://varmepumpe-guide.dk/, du finder der mange valgmuligheder for din varmepumpe. :)

17-12-2020
EmilBredenberg
EmilBredenberg

Hvis du er elektronik interesseret, og vil blive lidt klogere på de nye trends inden for smartphones og tilbehør, kan du evt. gå ind og læse på https://leveso.dk/. De kommer ret godt rundt om det hele,. Blot et forslag.

04-11-2020
lisaalarsen20
lisaalarsen20

hvor langt har du igen.?

21-02-2016
sølsnes
sølsnes
Baby på 3 måneder
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...