puslepude uden skadelige kemikalier ?

Hej. Min kæreste og jeg venter barn til maj og i den forbindelse er der jo mange ting der skal være parat. Jeg har nu kigget en del på puslepuder og forsøgt at finde ud af, hvad de forskellige typer er lavet af. Det viser sig bare at det er en sværere opgave end jeg havde forestillet mig. Enten oplyses det, at stoffet er økologisk, men intet nævnes om selve pudens materiale, eller omvent. Noget som de forskellige steder dog har tilfælles er, at de fortæller, hvad der ikke er i, men ikke hvad der faktisk er i. Er der nogen som har nogle gode råd eller erfaringer at dele ud af? Hilsen Pernille (den lettere frustrerede kommende mor)

04-03-2016
nilson2
nilson2

Jeg kunne ikke være mere enig Majbaby. Det ville være skønt, hvis man kunne lave alting selv, men det er nok lidt utopisk.

06-03-2016
nilson2
nilson2

Jeg har også overvejet der med at lave en selv, men jeg er bare ikke rigtig typen som har hænderne skruet ordentligt på til den slags. Man skal jo selvfølgelig starte et sted, men ååh. Og så kan man jo ikke rigtig komme udenom , at det er super praktisk med plastik (latex osv.) som er vandskyende (og at der er nogle puder som bare har det fineste betræk). Ja jeg er splittet, og kan også se en meget besværlig fremtid ift. altid at skulle undersøge, hvad det jeg anvender til mit barn indeholder til punkt og prikke. Jeg har heldigvis lige et par mdr. at fundere over det i. Jeg ville blot ønske informationerne om produkterne var mere udspecificerede, så man nemmere kunne tage et oplyst valg. Tak for svaret fra jer begge to

05-03-2016
nilson2
nilson2

Mit bedste råd er at købe lige præcis den du synes bedst om. Som kommende forældre bekymrer man sig om alt muligt, som næsten ender ud med at være komplet ligegyldigt. Kemikalier i en puslepude er ingen undtagelse. Slap af, det kommer til at gå alligevel. Et umiddelbart bud (undskyld min fordomsfuldhed) er, at du på ingen måde arbejde med eller har særlig viden omkring kemikalier, men er løbet lidt med på en (hysterisk) bølge. Samtidig vil jeg også gerne love dig, at indholdet af de bleer, som puslepuden skal bruges til, er lang mere farligt for dit barns sundhed, end selve puden. Så giv slip på frustrationerne pg bekymringerne, det skal nok alt sammen gå. Og tillykke med den lille :-)

05-03-2016
TheClown
TheClown
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...