Bange for at miste barnet

Jeg har i går fået svar fra min læge, fra nogle blodprøver om at jeg var gravid. Jeg var gået 10 dage over, men alle test jeg tog var negative. Jeg er ca 4-5 uger henne, men jeg føler jeg går med en konstant frygt for at tabe barnet her i de første 12-13 uger :-( har i nogle gode råd til hvordan man ikke køre sig selv helt ned på det? Gode råd søges!

16-03-2016
jessikajensen
jessikajensen

Jeg har selv tabt et barn og nu da jeg er blevet gravid igen er jeg totalt paranoid og bange for at det skal ske igen :-/ denne gang har jeg betalt for en tidlig scanning og jeg fik at vide at fordi vi så hjerteblink er der 95% chance for at barnet bliver :-) jeg kan kun anbefale at tage en tidlig scanning da det for en til at slappe af i graviditeten, og så sørg for at føl/mærk efter, hvis du er i tvivl eller for bange så ring til lægen, dem har jeg brugt meget ;-)

17-04-2016
SigneP94
SigneP94

Jeg har prøvet at miste 8 uger henne og da vi ventede vores første gik jeg gennem.det meste af graviditet med angst. Det hjalp ikke at jeg stort set ikke mærkede liv. Denne gang er jeg meget mere afslappet. Det er måske ikke et godt råd, men jeg tænker, at jeg hverken kan gøre til eller fra (yderligere), for jeg lever efter alle anbefalinger. Og nyder i stedet at tænke de gode scenarier igennem.. som fx når jeg skal dele nyheden, planlægge ankomst, fødsel, baby efter fødsel etc etc Så kommer det i fokus for mig og jeg glemmer lidt alt der kan gå galt. God graviditet og positive tanker til dig :)

19-03-2016
MamaToBaby
MamaToBaby

Jeg tror det er en helt naturlig del af det, at skulle være mor - at bekymre sig.. Har selv været til Nakkefoldsscanning i dag og først nu kan jeg slappe lidt af :-) du kan evt købe en tryghedsscanning, når du har set hjerteblink er risikoen for abort minimeret meget :-)

17-03-2016
Esiulul
Esiulul

Jeg er selv lige gået ind i 6 uge. Jeg har læst at procenterne er ret lave alligevel for at miste. i 6 uge er det kun 10% risiko. dvs. 90 % chance for at det går godt. og i uge 7 og 8 er det 7% og 6% risiko... Det er godt nok meget små procenter.
Det beroliger mig, for ellers er jeg også selv et nervevrag :-)

16-03-2016
AnitaFrost
AnitaFrost
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...