Gør grøden spændende for din baby

I stedet for at lave ren Hirsegrød, Majsgrød, Risgrød, Havregrød eller Boghvedegrød og servere det, så anbefaler mange at man laver lidt frugtpuré for at gøre grøden mere interessant. Jeg gør det noget anderledes, jeg laver grøde og blender frugt eller grønt sammen med den færdiglavede grød. For det meste bruger jeg grøntsager, jeg prøver at give min datter så mange smagsnuancer som muligt - da hun har anlæg for at være kræsen. Måske vi kan bruge tråden her til at dele opskrifter med hinanden :) - Jeg vil da dele nogle af mine egne påfund med Jer... Hirsegrød m. grønne bønner: Jeg havde en rest kogte grønne bønner fra vores aftensmad og i stedet for at smide dem ud, valgte jeg at gemme dem til næste dag og så lagde jeg dem i hirsegrøden tilsatte 1 tsk. olie og en sjat MME (2 skeer pulver) og gav grøden en omgang med stavblenderen. Det bliver en pæn og lind lysegrøn grød og min datter spiste den med velbehag (Det er måske også noget man kan gøre, når børnene bliver større og det bliver svært at få dem til at spise deres grøntsager) :) Hirsegrød m. appelsin: Bag appelsinen i ovnen (jeg gjorde det med skrald på), skær frugtkødet ud og blend det sammen med hirsegrød, 1 tsk. olie og en sjat mme (2 skeer pulver). Det bliver en fin gul/orange farve, så grøden ser lidt mere interessant ud. Det behøver ikke nødvendigvis være Hirsegrød, man kan sagtens lave det med Majsgrød, Risgrød, Havregrød eller Boghvedegrød :)
9 replies