Smerter om natten ved blæren ): AV !

Puuh... har de sidste 3 nætter vågnet på samme tidspunkt om natten med ekstrem ondt i blæren (tror jeg da), - som når man viiiirkelig skal tisse og har holdt sig - har så været gået ned for at tisse for at afhjælpe problemet - men selv efter at have tisset - fortsætter smerten så jeg næsten ikke kan gå og kan heller ikk holde ud at gå i seng igen da jeg ikke kan ligge på nogen som helst måde uden smerten bare bliver værre ): nogen der har prøvet det og evt. har råd til hvordan I hurtigt får sluppet af med smerten? Er 18+3 idag...

04-04-2016
MilleNG
MilleNG

Jeg havde det sådan da jeg ventede mine piger - det jeg gjorde var at gå ud at tisse, gå ind igen og skubbe til maven lidt så de rykkede sig, fandt aldrig ud af om det var fordi jeg skulle tisse , dem der lagde på tværs eller plukveer men det gik i sig selv igen efter lidt tid så jeg kunne sove videre :)

30-05-2016
Vlaerke
Vlaerke

Jeg havde lidt det samme under alle 3 graviditeter, jeg havde alle 3 gange blærebetændelse uden at vide det.. Det var en urinprøve hos lægen der blev sendt til dyrkning det blev opdaget..

28-05-2016
sølsnes
sølsnes
Baby på 17 måneder

Der kommer andre symptomer når man er gravid, nogle får slet ikke symptomer :)

25-05-2016
annikamogensen
annikamogensen

Jeg har også prøvet det, men det hår som regel over når jeg har tisset og 1-2 min bagefter 😊

06-05-2016
PCKLJPEK
PCKLJPEK
Baby på 14 måneder

tror jeg ikke det er.. har haft det før - så er slet ik i tvivl om symptomerne.. gør heller ik ondt når jeg tisser eller i løbet af dagen i det hele taget.. kun der om natten :)

05-04-2016
MilleNG
MilleNG
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...