Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Gravid for 4. Gang, med kæmpe frygt for at aborter igen.

Hej piger! Jeg står i den bedste og dejligste situation nogensinde. Jeg er nemlig testet positiv for 1 dag side . We 4+3 henne. Det hele er fantastisk, kæresten og jeg har fået hus, så vi glæder os rigtig rigtigt meget! MEN... I mit tidligere forhold aborterde jeg 3 gange. det længeste jeg har prøvede at være henne var 9+5. Jeg trøster mig selv med, at min daværende kæreste og jeg muligvis bare ikke kunne lave et levedygtigt barn. det jeg ville høre jer om, er råd til gravide. Jeg kender selvfølgelige de bersale ting som er totalt forbudt. Og dem er jeg selvfølgelig øjeblikket stoppet med.

05-04-2016
Amandasq1
Amandasq1
Barn på 2 år

Hej med dig. Kan udmærket godt følge dig. Jeg mistede i marts og blev allerede gravid igen i maj. Min var en MA dvs jeg ikk havde syntomer på abort. Og nu er jeg 12+3 med en nakkefold aftale i morgen. Er sp bange! Selvom jeg faktisk har set hjerte blink i uge 8 og man godt ved chancen EF lille. Men den er der?!

08-08-2017
Khma
Khma

Jeg var usikker på hvornår jeg havde sidste mens, så min læge henviste mig til samme gynækolog som jeg var ved efter sa'en. Og hun scannede mig i mandags og sagde at jeg var cirka 5+6 og vi så hjerteblink på skærmen. Hun gav mig en tid 14 efter igen. Så jeg ville tage en snak med dine læge og få en henvisning derigennem.

07-04-2016
Tapirta
Tapirta

Jeg hverken ryger, eller tager stoffer, så intet problem der smil. Dog drikker jeg kaffe, men så lidt så lidt. Vi tager til en tidlig scanning her i uge 7. At høre
Hjertebanken, og få af vide det hele går som det skal, ville berolige mig så ufatteligt meget!

07-04-2016
Amandasq1
Amandasq1

Det håber jeg for dig. Prøv at forbliv positiv.

06-04-2016
Tapirta
Tapirta

Det håber jeg dig. Der er jo desværre ikke så meget at gøre udover ikke at ryge, drikke og tage stoffer😉 og så prøve at være rimelig sund. Jeg tager gravitamin, det har min læge anbefalt.

06-04-2016
Tapirta
Tapirta

Mange tak for svaret:-) nej jeg har desværre ikke været til gynækolog, da det var med min daværende eks kæreste jeg tabte alle 3 gange med. Så til mit held, kunne det jo lige så godt have været noget med ham. Det et par år siden efterhånden, så der er jo held. Hvis 3. gang ikke var lykkens gang, så må 4. Gang være det! Smil

05-04-2016
Amandasq1
Amandasq1

Puhh.. Vil bare sige at jeg godt kan forstå at du er nervøs. Har en dreng på 2 1/2år. Havde en spontan abort i jan og er gravid igen 6+0. Og jeg er mega nervøs. Hvad sagde lægen til dig efter tredje gang? Undersøgte de dig ekstra eller noget? Jeg ville tage en snak med lægen og måske kunne du blive henvist til gynækolog som kunne følge dig lidt ekstra. Men forstår godt dine følelser.

05-04-2016
Tapirta
Tapirta

Hovsa. Jeg beklager lige diverse stavefejl. Fingrene har tildens til at være for hurtigere. Smil Håber det kan læses.

05-04-2016
Amandasq1
Amandasq1
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...