vikler

Skal jeg købe en mamaflexi wrap, koala viklen, manduca sling eller mamaslife 4D strækvikle? Mit behov er primært til spædbarn, vinterbarn (november), at baby er komfortabel og ligeledes mor/far når vi bærer. Jeg er ikke så stor og stærk, så der skal være god støtte og belastning fordelt på min krop og så skal være til at tage på selv, selvom det er ok, jeg skal sætte mig ind i det først 😃 Håber I kan give en masse tips og tricks. På forhånd mange tak!

10-05-2016
MamaToBaby
MamaToBaby

Je mon porte babe skulle være rigtig god og holde strækket længe. 😊 hvis du efterfølgende vælger en fastvikle så er yaro en rigtig fin begynder vikle til en fornuftig penge.

16-05-2016
Rina_87
Rina_87

Tusinde tak for tips. Det har været en stor hjælp. Jeg har været inde og tjekke ud og fået en masse god viden. Jeg er stadig lidt i tvivl om hvilken jeg skal købe, så hvis der er nogle råd eller anbefalinger til de forskellige modeller af en strækvikle, tager jeg meget gerne imod. På forhånd mange tak.

13-05-2016
MamaToBaby
MamaToBaby

En strækvikle er dejlig nem at vikle med i starten når de er så små. Fordelen ved fastviklen er at du kan bruge den i meget længere tid. Jeg ville forslå dig at melde dig ind i Facebook gruppen slyngegalleriet, snus lidt til de forskellige opslag og se en verden af smukke vikler.

11-05-2016
Rina_87
Rina_87

En strækvikle erafsolut det nemmeste at bruge når det så er sagt så kender jeg ik lige forskellen på de vikler du nævner, ved bare at der er mere støtte i en fastvikle. Kvaliteten kan betyde en del så vælg en i ren bomuld og som føles rar. Følg evt slyngeskolen dot dk for tror ikke du finder dit svar herinde🤔

11-05-2016
Omor
Omor
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...