missed abortion

Hej derude. I februar blev jeg på mirakuløs vis gravid. Vi har en dejlig dreng på halvandet år, og han kom til verden efter 5. forsøg med iui, hvor vi inden da havde prøvet naturligt i flere år. I december besluttede vi at prøve at få et barn mere, selvom vi tvivlede på, at det kunne lade sig gøre ad den naturlige vej. Så da jeg blev naturligt gravid i starten af februar, var vi vildt overraskede og lykkelige. Desværre viste en scanning i uge 10, at fosteret var dødt i starten af uge 8. Det var rigtigt trist, og to dage senere fik jeg det fjernet ved en udskrabning. Siden gik tingene ikke helt, som de skulle. Jeg blev ved med at have nogle smerter og småbløde. Efter 4 uger var jeg til undersøgelse, og det viste sig, at de ikke havde fået fjerne det hele. Så skulle jeg prøve med piller nogle dage. Men en uge senere var situationen den samme. Så i går fik jeg foretaget en kikkertundersøgelse, hvor de fjernede resten. Nu dagen efter har jeg nogle smerter, som ikke føles som menstruationssmerter men mere som muskelkramper. Er der nogen, som har oplevet noget lignende og ved, om dette er normalt? Og er der andre, som har aborteret, som sidenhen er blevet gravide igen? Håber, at nogen vil dele deres erfaringer.

11-05-2016
Friis77
Friis77

Shanoma, din historie lyder vildt hård. Jeg synes, det er en rigtig flot måde, du har taklet det på. Og helt sikkert det rigtige at fokusere på de børn, man har, og ikke dem der ikke blev til noget. Ved også, at min lille dreng er et mirakel, fordi det så nemt kan gå galt. Og så håber jeg, at det lykkes at give ham en lillebror eller lillesøster. Mange tak for dit svar, det gav mig håb ☺

16-05-2016
Friis77
Friis77

kan ikke hjælpe dig i forhold til smerterne, men kan da give dig lidt håb i forhold til fremtidige graviditeter. Jeg havde en SA i maj 2011, blev gravid igen og fik en dreng i maj 2012. Da vi gik i gang med projekt lillebror var jeg igennem én MA i maj 2014 og endnu en i oktober 2014. Blev så gravid i april 2015 og fødte min anden søn i januar i år. Så 5 graviditeter for 2 børn. hårdt psykisk, men det hele værd. Ville gøre det igen og igen, elsker mine drenge og tror på der er en mening med at de tre ikke er blevet. tænker aldrig hvad kunne have været er blot taknemlig for de sunde og raske drenge jeg har. Held og lykke og de bedste ønsker for jeres projekt.

12-05-2016
shanoma
shanoma

Tak for jeres svar. Ja det her forløb har været rigtigt hårdt og trist. Men det er godt at høre, at I andre kom ovenpå efter jeres aborter og hurtigt blev gravide igen. Lyder også til, at smerterne er normale. Så skal jeg vist bare vente til min krop er klar igen.

12-05-2016
Friis77
Friis77

Jeg blev gravid med icsi behandling i maj 2015, men begyndte at bløde i uge 10 og en scanning viste at fosteret var dødt i 7. Uge.. Jeg fik en udskrabning og da vi i efteråret 2015 gik igang med endnu et forsøg, lykkedes det igen at blive gravid!! Nu er jeg 30 uger henne og venter en pige til juli. På 5. dagen efter min efter min udskrabning fik jeg også voldsomme mavekramper, vagtlægen sagde det var normalt og at det var efter veer!! Jeg er sikker på det nok skal lykkedes for jer når lige du og din krop er ovenpå igen 😃

11-05-2016
Frunottrup
Frunottrup

Åhh hvor lyder jeres historie hård... Det må være så hårdt når man brændende ønsker sig det barn.. Havde selv en ma i oktober sidste år.. Var 12 uger henne, men lige fra starten føltes det forkert og der var ikke liv til skanningen ( de påstod at jeg kun var 4 uger henne, men det er en lang historie). Venter nu en lille pige, er i 18. Uge... Ønsker jer al held og lykke... Husk at pga hormon niveauet er det nemmest at blive gravid igen hurtigt..

11-05-2016
CB hmm
CB hmm

Tak Mussi ☺.
Det var også hurtigt, du blev gravid efter SA. Måske vi kan være heldige også.

11-05-2016
Friis77
Friis77
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...