Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Vende barnet om

Er der nogen der har prøvet at skulle have vendt sit barn om fordi det ikke ligger rigtigt? Hvordan er det...?

28-05-2016
Vores1barn85
Vores1barn85
Graviditetsuge 33

Hvor er det dejligt at hører den ligger rigtigt nu 👍..

30-05-2016
sølsnes
sølsnes
Graviditetsuge 14

Dejligt at hører fra jer der har skrevet, tusind tak! Det gav lidt ro i hovedet. Jeg har nu været til jordmoder og baby ligger rigtigt!! Hun var også lidt forarget over at min egen læge havde sagt disse ting liiiidt for hurtigt måske.. Så der er pt.intet at være urolig over nu og det er jeg rigtig glad for🙏🏻Jeg vil helst føde normalt og så må man selvfølgelig tage det i sitiuationen alt sammen. Jeg er glad for jeres svar, mange tak👍🏻🎀

30-05-2016
Vores1barn85
Vores1barn85
Graviditetsuge 33

Vi havde et vellykket vendingsforsøg i uge 37+0, det var en god oplevelse, og gjorde ikke ondt, men føltes lidt mærkeligt. Han lå rigtigt resten af graviditeten, og jeg havde en drømme fødsel d. 7 maj :) jeg ville have været så ked af ikke at have forsøgt at få ham vendt, og at det så var endt med plk.

30-05-2016
Degovigovich
Degovigovich

Den rigtige jordemoder har lagt en video på facebook med øvelser, der kan hjælpe med at få barnet til at vende sig. Søg på 'den rigtige jordemoder'. Videoen blev uploadet i fredags.

29-05-2016
MarianneClausen
MarianneClausen

Neeej et kejsersnit er ikke sjovt, først kunne de ikke få bedøvelsen Til at virke om måtte ha 7 sprøjter før der skete noget, da de så skulle til lappe mig sammen igen, følte jeg at jeg kunne mærke alt de havde gang i, virkelig væmmelig fornemmelse, endte med slem kvalme og troede jeg skulle kvæles i mit eget opkast. Men efter selve kejsersnittet kom vi op på en fødestue hvor lille pigen blev målt og vejet, jeg fik lidt mad, og hun blev lagt over til mig.. Om natten var farmand hjemme ved storesøster, og hvergang den lille vågnede om natten kom sygeplejerskerne og lagde hende til brystet i sengen og tilbød at skifte hende bagefter. Næste morgen var jeg oppe at tisse, ja det tog lang tid men lykkedes, om eftermiddagen blev jeg udskrevet fra sygehuset, blot et døgn efter kejsersnit, jeg havde ikke mere ondt end en normal operation, jo havde havde meget ømme mavemuskler den første uge, sidste uge var det mere klipesene der drillede.. Man lærer hurtigt hvordan man kommer op af sofa, seng og stol lettest.. Vores den store var 2 på dette tidspunkt hun lærte at kravle op til puslebordet og blev meget selvstændig.. Giver du en Update på hvad du gør..

29-05-2016
sølsnes
sølsnes
Graviditetsuge 14

Jeg fik kejsersnit. Og vil bare lige sige at det ikke er smertefrit. Jeg har ikke født normalt, så kan ikke sammenligne smerterne. Men du må ikke komme ud af sengen før din bedøvelse er væk. Det tog syv-otte timer for mig. Og så har man ikke lyst til at bevæge sig fordi det gør så ondt i dine mavemuskler. Du skal have hjælp til at komme op at sidde. Det tog mig 10 min at gå på toilettet første gang. Jeg var på smertestillende i halvanden dag, andre i længere tid. Og trapper gjorde ondt i et par uger. I otte uger må du kun løfte hvad der svare til dit barn. Jeg har heldigvis ingen smerter efter kejsersnittet, men det har nogle få. Bare så du ikke tænker/tror at kejsersnit er barnemad.

29-05-2016
Tapirta
Tapirta

Okay.. Nej tusind tak det er meget rart at hører hvad andre har oplevet. Fordi jeg har også selv hørt at det bestemt ikke skulle være behageligt. Og jeg skal til jordmoder imorgen så jeg vil lige snakke med hende omkring det engang. Jeg har let ved besvimelse i forhold til smerte så jeg er ikke helt hooked på ideen tror jeg om et vendings forsøg😐Tak for dit gode svar det var super at hører..

29-05-2016
Vores1barn85
Vores1barn85
Graviditetsuge 33

Hej. Jeg har prøvet det for 5 år siden på Sønderborg sygehus. Sygeplejersken og jordemoderen var rigtig søde til at fortælle hvad de gjorde og hvordan de gjorde. De gav mig noget så livmoderen slappede af da det godt kan resulterer i veer og fødsel. Det var en rigtig ubehagelig oplevelse jeg ikke ønsker igen, de tager fat i babys hoved og babys numse og forsøger at vende hende.. Vores vendingsforsøg kunne ikke lade sig gøre da Hun var for stor og moderkagen lå foran:(, de var rigtig gode til at scanne hele vejen igennem. De forsøgte 3 gange så sagde jeg stop, det var simpelthen for ubehageligt og gjorde sgu lidt ondt :(.. Jeg fødte ved kejsersnit 2 uger senere de havde forsøgt vending.. Da jeg ventede vores tredje barn for 8 mdr siden, sagde jeg fra starten at hvis baby vender forkert så bliver det kejsersnit, jeg skulle ikke i et vendingsforsøg igen.. Det lykkedes ofte at vende baby. Håber ikke jeg har skræmt dig, men dette er min oplevelse/historie af det..

28-05-2016
sølsnes
sølsnes
Graviditetsuge 14

Altså jeg har 5 uger til termin og lægen sagde til mig at jeg skulle måske tænke over om jeg ville have tilbudet om at prøve at vende baby. Fordi han ligger på tværs i maven.. Har bare hørt det skulle gøre rigtig ondt så ville hører om nogen havde prøvet det selv herinde

28-05-2016
Vores1barn85
Vores1barn85
Graviditetsuge 33

Jeg har kun prøvet at få vendt barnet rundt så hun ikke blev født stjernekikker.. Men tror ikke det er hvad du mener 😂

28-05-2016
Narjar92
Narjar92
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...