Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

PDG i udlandet

Vi står desværre i den situation at jeg har en balancere kromoson fejl - og har fået at vide at chancen for a blive gravid med fx. almindelig insemination er meget lav (vi fortsætter naturligvis med det indtil PDG da der er en chance) I det politikerne valgte lukke for fertilitetsafdelingen i Skejby (Aarhus universitetshospital) blev PDG forsinket (efter vi allerede var blevet forsinket og i det hele taget kom sent i gang, er snart 34) ... Vi har fået at vide, at de forventer at være klar i 2017 i Aalborg, men mere nøjagtig tid har vi ikke fået - og vi kan godt være lidt nervøse for yderligere forsinkelser. PDG i privatklinikker i Danmark er desværre opadbakke selvom noget af det tidligere PDG personale på Skejby nu arbejder i privatklinikker (og blandt dem i hvert fald en som er blandt dem som hjælper Aalborg i gang med PDG) + fint forløb imellem os, genetisk afd. (hvor vi er blevet udredt) og privat klinik. Men i "Styrelsen for Patientsikkerhed" svar til ministeren som svarede et folketingsmedlem vi fik til at spørge på vegne af os: "Det fremgår af ovenstående, at den klinisk genetiske rådgivning er kompliceret og kræver særlig kompetence, som ikke nødvendigvis findes i privat regi. På baggrund af ovenstående kan Styrelsen for Patientsikkerhed ikke anbefale, at præimplantationsdiagnostik (PGD) må udføres i privat regi." Det svar må man så tage til efterretning... Derfor vil vi nu kigge på PDG i udlandet. Lande vi umiddelbart kunne tænke os at overveje er England (der skulle PDG være muligt) og Tyskland / andet land i køreafstand. Sidstnævnte kunne måske være lidt lettere og billigere i længden mht. transport/overnatning mv. end England. Hvis nogen her har lavet eller vil samarbejde om undersøge muligheder yderligere (kunne også fx være med henblik på betale for et PDG forsøg mere selv), så er vi meget interesserede.

05-06-2016
Newstar
Newstar
Planlægger

Hej :)
Vi skal også til ægsortering på rishosp i feb mdr.. vi har mistede vores søn der hanvar 10 mdr gammel, pga en genfejl ...
Så, vi vil ikk opleve den smerte igen så vores læge anbefalede ægsortering .. held og lykke til jer.. hvor langt er i noget så.. ?

02-02-2017
Tina0607
Tina0607
Planlægger
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...