Føler mig frastødende

Well, hverken ved min første eller nu anden graviditet har min kæreste fundet mig særligt sexet - han er konstant påpasselig med berøring og kys og sex sker måske kun en gang hver 14. Dag. Den anden dag henter jeg ham fra en fest og han er godt fuld, fortæller mig at graviditet ikke klær nogen kvinder. Hverken lydende når jeg sover, min runde mave, voksende lår eller den måde jeg pruster på når jeg vender mig i sengen. Hvad gør man lige med den slags info? Føler mig så klam lige i øjeblikket. Og jeg skal først føde i oktober - det skal lige siges at min mave er vikset utroligt hurtigt. Er blevet spurgt af tre mennesker om jeg snart skulle føde. To var overbeviste om at jeg var gået på barsel, pga min maves omfang. Jeg har ingen strækmærker. Klager ikke over vægten, kun over at jeg nogen gange bare er virkelig træt. Hvad kan jeg gøre anderledes så min mand vil røre ved mig? Det er dælme ensomt at være hende den tykke klamme gravide.

21-06-2016
Blomsterprut
Blomsterprut

Det er IKKE DIG der er noget galt med! Mage til utaknemmelige mand! Var jeg i dit sted, havde jeg på ingen måde taget 'den' på mig.... jeg havde været hudløs ærlig overfor ham - og så havde jeg bedt ham om en undskyldning for sådan nogle latterlige, umodne bemærkninger!

27-07-2017
TM_82
TM_82
Barn på 1 år og 8 måneder

Denne kommentar er blevet slettet af forfatteren.

27-07-2017
Franziska89
Franziska89

Undskyld mig .... Ja altså nu spørger du jo selv... Men hvad pokker er det for en mand du har???!!!! Det er utilgiveligt. Hvis min kæreste sagde sådan ville jeg smide ham ud med det samme. Jeg synes, du skal tage dig en alvorlig snak med ham og fortælle ham hvor ked af det du er og hvordan hans udtalelser påvirker dig.

22-06-2016
kmbe
kmbe

Man sætter ham på plads! For helvede hvor skal han skamme sig! Det er mega hårdt at være gravid - synes du skal foreslå ham at få en sandsæk på maven på 10 kg og så lave alt som han plejer. Hmm, ville godt nok være skuffet over sådan en udmelding. Godt det kun er midlertidigt! Er sikker på du er smuk - både med lidt større lår og prusten :-D held og lykke med resten af tiden, er selv sat til 19/9 så kender godt følelsen af tiden der går aaaaalt for langsomt....

21-06-2016
Esiulul
Esiulul
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...