Måske gravid/symptomer

Hej derude :-) Jeg var inde og få skyllet mine æggeledere igennem d. 3 juni og de sagde der at der var mange der blev gravide efter sådan en skylning :-D Nu nærmer dagen sig så, hvor min mens gerne IKKE sku komme :-) Jeg er, hvis jeg er gravid, 3+5 idag.. Jeg var selvfølgelig så dum at teste da jeg var 3+3 og der kom der en svag streg i testfeltet, men desværre slet ikke inden for de 5 min der står på pakken, så den test er jo så desværre ugyldig :-( Jeg har haft ømme bryster de sidste 5 dage, plejer at ha ømme bryster ude i siderne mellem ægløsning og mens, men denne gang er det hele brystet der er ømt.. Det har os de første dage prikket og dunket lidt i dem on and off.. Udover det har jeg de sidste 3 dage haft en smule halsbrænd og f...... ondt i lænden !! Er der mon nogle derude der ka genkende disse mulige tidlige symptomer eller måske har prøvet at blive gravid efter gennemskylning af æggelederne :-D ?

22-06-2016
Muwp83
Muwp83

Jeg opdagede min graviditet fordi jeg ikke fik min mens. En test kan sagtens være falsk negativ, men en test kan ikke være falsk positiv. Så hvis din test viser positiv skal du meget gerne være gravid. :-)

25-06-2016
Jules28
Jules28
Barn på 2 år og 9 måneder

Jeg opdagede jeg var gravid fordi mine bryster var ømme... Så tænkte jeg hellere måtte teste... Du kan teste dagen efter din mens skulle have været kommet hvis den er regelmæssig. Håndkøbs testene viser først positiv ved et hcg over 25. Og det går jo langsomt i starten.

22-06-2016
CB hmm
CB hmm

Og hvis du ikke kan vente så er der jo de tests som man kan tage tidligt i graviditeten. Jeg kunne ikke vente hvis det var mig. Jeg tog en test lidt for sjov og havde ingen ide om at den ville være positiv

22-06-2016
kmbe
kmbe

Ja, det har du ret i :-) Må se tiden an og se om mens dukker op på i overmorgen ;-)

22-06-2016
Muwp83
Muwp83

Jeg testede først negativ men kiggede på testen en halv time efter og så var den meget svag positiv. Var på det tidspunkt 4+0. Havde ingen symptomer overhovedet. Og jeg ville være påpasselig med at konstatere noget ud fra symptomer som ligeså godt kan være psykisk fordi man ønsker det så meget

22-06-2016
kmbe
kmbe
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...